Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak kısıtlılığı ile ehliyette hangi kodların yer alması gerekir?

fg50

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
HERKESE İYİ GÜNLER,

H SINIFI EHLİYETİMİ YENİLEMEK İSTİYORUM, BEN SAĞ AYAKTAN ENGELLİ BİRİSİ OLARAK YENİ TİP EHLİYETE HANGİ KODLARI YAZDIR MALIYIM.

ESKİ DURUMA GÖRE BENİM ARAÇ SÜREBİLMEM İÇİN ARACIN SADECE OTOMATİK VİTES OLMASI YETERLİ DEĞİLDİ AYRICA "ÖZEL TERTİBAT YAPTIRMAM GEREKİYORDU"

YENİ EHLİYET İÇİN SADECE "[FONT=Montserrat]10.02" Otomatik vites, KODU YETERLİ OLUR MU YOKSA "[/FONT]32.01" Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi İBARESİNİ DE EKLETMEK Mİ GEREK.
  • 10.02 Otomatik vites
  • 32.01 Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistem

Merhaba
Sadece sag ayak kısıtlılıgı varsa soldan gaz tertibatı ile kullanabilirsin
bu durumda alacagın kodlar
102 ambulans ticari araç kullanamaz
78 sadce otomatik vites kullanır
25.08 soldakı hız pedalı
20.03 sol ayaga uyarlanmış fren pedalı (fren pedalı sabit kalıyor zaten )

bugün sağlık ocağına gittim beni devlet hastanesine sevk etmesi için, bana verdiği raporda sadece raporun 1. ve 2. kısımı var 3. ve 4. kısımları yok. Bu kısımlar hastane tarafından mı eklenecek. Bana eksik gibi geldi. Bilginiz var mı>?

fg50

Aslında sağlık ocağı ile bir işiniz yoktu. Sürücü belgesi için bir uzman hekimin olduğu hastane yeterli. O uzman hekim sizi il sağlık komisyonuna sevk edecek. Komisyon kodları belirleyecek...

Üst Alt