Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacağım trafik kazası sonucu dizaltı ampute oldu. Nerede protez yaptırabilirim?

onurakgun

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim 30 ağustos 2011de basımdan bi trafik kazası gecti ve sağ ayaım dizaltı ampute oldu bugun tam 2 ay oldu yara hala kapanmadı oksıjen tedavısı aldım 1 hafta once yama ameliyatı oldum başarılı olmus ameliyat size sorum arkadaşlar lütfen cevap verin korkuyorum daha 18 yaşımdayım bu 1- bu yara ne zaman kapanır
2-protez ne zaman takabilirim
3- en iyi diz altı protez hangisi oluyor ve nerde yaptırabiliyoruz
4- protez takıldıktan sonraki hayatınızda neler değişiyyor mesela araba kullanabilecekmiyim merdiven cıkabilecekmiyim yürüyebilcekmiyim koşabilicekmiyim cok merak ediyorum lütfen basından gecen warsa bi yardımcı olsun lütfen ..
HERKESE COK GEÇMİŞ OLSUN

Doktorun bilgi vermiyormu?
Ortopedistler sana yol gösterirler.
Önce akademisyenlerden bilgini al sonra istişare için burdan danış.

onur cok gecmıs olsun kardesım bende 16 yıldır sağ dız altı protez kullanıyorum yaraların kapanır merak etme 2 3 ay daha gecsın sonra proteze baslarsın oncelıkle morelını cok yusek tut morel herseyın ılacı nekadar yuksek moral lın olursa o kadar cabuk ıylesırsın cok guzel yurursun merdıvenı rahat ıner ve cıkarsın arabanı cok rahat kullanırsın tabı ılk gunlerde olmasa da zamanla protez takıldıktan sonra en az 6 ay gecsın hergun bıraz daha kendını ıyı hıssedersın proteze tam alısman ve rahat etmen 1 1.5 yıl gecmesı lazım ilk kullandığın da bu benım bır parcam benım hayatım boyle demelısınkı daha cabuk atapte olursun bende 20 yasında bu protezle tanıstım su anda benım protez kullandığımı kımse anlmaz ama unutma sen nasıl yasamak ıstersen oyle olur bıraz ınaredıp uzerıne gıdeceksın savasacaksın ben yuruyecem ayağa kalkıp gezecem kosacam dıye mucadele edeceksın kı basaracaksın gecmıs olsun kardesım

Allah razı olsun cok teşekkür ederim fırtına abi cok teşekkür ederim yüreğime su serptin önerebilecein bi protez warmı abi ?

daha kimse öyle yol göstermedi doktor yara bi kapansında dedi bakarız dedi ama ben ozamana kadar araştırmak istiyorum

kardeş geçmiş olsun. bu yara kapanma döneminde doktorunla konuş ve heyete girdiği ay hafta yada gün özürlü rapaorunu almak için uğraş sonra tedavin biter doktor doktor uğraşırsın. eğer %40 ve üstü alırsan kamuya açılan engelli sınavlarına aktılırsın.

onur ben ankarada yaptırıyorum gercek ortepedi haydar altınkaynak cok memnunum

geçmiş olsun onur kardeşim Allah şifa versin eğer uzak demezsen bende ankarayı gerçek ortopediyi haydar hocayı tavsiye ederim

kesinlikle bende gerçek ortopediyi tavsiye ediyorum hem çalışanlarıda cok içten cok ilgleniolar ...benim bi tanıdıgım orda yaptırdı sanki normal bacak gibi harika yani...cok geçmiş olsun

cok teşekkür ederim Allah razı olsun bunu değerlendirim cok teşekkürler

Üst Alt