Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacağımdaki hasar için hangi oranda rapor verilir?

Delimavi1985

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm 2016 yılında iş kazası geçirdim forklift sağ bacağimi kopardı yaklaşık 1.5sene tedavi gördüm yerine Diktiler ama hasar kaldı 2cm kısalma oldu 20 derece yamuk ayak bileğinde hareketsiz deride ciddi anlamda defermasyon oldu deri nakli yaptı tutmadı sonra dan kas naklı yaptı anca tuttu ayrıca kanımda kemik iltihap mikrobu var doktorun dediğine göre ömür boyu bu mikrobu taşiyacağim her an aktif duruma gelebilir bu sonuclara göre ne kadar alabilirim
Ayrıca önce iş kazsından 8.2 süreli raporum var onun üstüne eklenirmi yoksa eklenmesi için ne yapmam gerekiyor
Bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkürler

Delimavi1985

Soruyu tam anlamadım. kas nakli sonrası oluşan duruma dair mi rapor almak istiyorsunuz? Oran verilse bile çok çok az olur. Engelli statüsünde sayılmanız mümkün değil.

Slm 2016 yılında iş kazası geçirdim forklift sağ bacağimi kopardı yaklaşık 1.5sene tedavi gördüm yerine Diktiler ama hasar kaldı 2cm kısalma oldu 20 derece yamuk ayak bileğinde hareketsiz deride ciddi anlamda defermasyon oldu deri nakli yaptı tutmadı sonra dan kas naklı yaptı anca tuttu ayrıca kronik OSTEOMYELİT hastasıyım raporum % 13 oran geldi buna itiraz etsem raporum yükselirmi nasıl itiraz edebilirim neler yapmam gerekiyor

itiraz ettiğim taktirde adli tip kurumu mu tekrar değerlendirip raporu onlar mı veriyor nasıl bir yol izlemeliyim

2008 iş kazası yaptım sürekli olarak %8,2 rapor verildi. iki tane sürekli iş göremezlik raporum oldu bu raporlar nasıl birleştirip maaş bağlanır maaş hesaplanirken bürüt kazançtan mı net kazançtan mı hesaplanır

Bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkürler

@OturanBoğa Engelli statüsünde rapor beklemiyorum sadece iş vereni mahkemeye vermek için aliyorum raporu raporum yeni geldi %13 çokm az bu rapora itiraz nasıl edebilirim iftiraz etsem tekrar heyete adli tip mı bakacak yoksa ilk girdiğim üniversite hastanesi mi bakacak

Üst Alt