Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacağımdan %52 raporum var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Erolt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.benim %52 sürekli raporum var ortapedik polinöropati rahatsizligim var.sag ayağımda güç kaybı.10 yıldır araç kullanıyorum mevcut kullandığım araç düz vites.bende ÖTV indiriminden yararlanıp bir araç alabilirmiyim.

Erolt

merhaba, sadece sol ayağımda %11 engel mevcut hastane raporu verdi fakat vergi dairesi kabul etmiyor. engel durumunuz manuel araba kullanmaya da müsait ddeyip duruyolar. bence sürekli raporunuzla vergi dairesine gidip danışın bu engel durumuyla ÖTV muafiyetli araç alabilir miyim diye .

Temel kural ortopedik kısıtlılığın manuel vitesli araç sürmeye mani olmasıdır. Eğer böyle ise, o zaman araç alımında öte-mtv muafiyetinden yararlanabilirsiniz

Tşk cvp için suan manuel kullanıyorum.aynı rahatsızlıktan babam nu sene arac oldu bende muracat yapmayı dusundum burda yazılanlarla bıraz kagam karıştı şansımı denıcem

Üst Alt