Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacak diz üstü amputeyim. Ehliyet için düzenlenen raporumdaki kodlarla araç..?

xman6019

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
1
Ehliyet için öncelikle aile hekimine başvurdum sağ bacagim diz üstü ampute ve protez kullanıyorum daha sonra devlet Hastanesinde ortopedi ve göz doktoruna muayene oldum.ve beni il sağlık müdürlüğü kuruluna sevk ettiler muayene sonrası ve orada engelli raporum ile bir rapor duzenlemisler verdikleri karar engelli b ve kodları 47 102 10.02 20.03 25.08 78 olmak üzere acaba kodlar ve e raporum ehliyet ve ÖTV indirimi için kabul edilir mi yardımınız için şimdiden teşekkürler

Uygun kodlarla alınmış B sınıfı ehliyet ÖTV muafiyeti için yeterli midir?

Merhaba herkese öncelikle teşekkür ediyorum arkadaşlar doyle bir durum var ben yaklaşık 8 ay gibi bir süreçte b sınıfı ehliyetimi aldım yanliz hastanede muayene olurken öncelikle ehliyetimi alıp daha sonra otv için rapor alabileceğim söylendi hastanedeki ortopedi doktoru beni il sağlık müdürlüğüne sevketti iste sağ bacak dizüstü protez kullanıyorum uygun kodları yazdılar ve sonuç itibariyle ehliyetimi yazılı ve direksiyon sınavını geçerek aldım şimdi ben bu ehliyet ile otv den faydalanabilirmiyim ya da olmazsa 2014 yılında vergi indirimi için aldığım sürekli 48 oranlı raporuma otv ibaresini ekletebilirmiyim malum yeniden rapor alıp oran düşme mevzusu isin içine girer mi emekliliğime 1 yıl kaldı bunu riske atmış olmak istemiyorum sizlerin değerli görüşlerine ihtiyacım var yardımınız için tekrar teşekkür ediyorum

Benim kafam karışık söyle söyleyeyim ehliyetim var 1.5 yıl önce işte il sağlık kurulu vs kodları olan bir rapor verdi ona istinaden sürücü kursunda yazılı ve Trafik sınavını geçtim lakin ayrıca rapor mu almam gerekiyor 2015 yılında vergi indirimi için aldığım sürekli ve 48 oranlı raporum da mevcut sağ bacak dizüstü ampute demek istediğim otv indirimi için ehliyetim yeterli oluyor mu

Üst Alt