Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacak kısalığı için nasıl bir donanım olmalı?

@turan1977, Sağ ayakta sıkıntı varsa, gaz pedalına sol ayakla basılmasını sağlayacak bir tertibat uygun olabilir.

b ehliyetim var değiştirip engelli ehliyeti almak istiyorum ve ötv indirimli araç almak istiyorum raporum % 40 olup altına iner diye korkum var.1995 ten beri b ehliyetim var çok rahar kullanıyorum sağ ayak 5 cm kısa

Alırsın şu anda kısalık limit 4cm seninki 5 bende bayiden araba alırken adamın 4cm aldı @turan1977,

arkadaşlar merhaba ,benim 30 yıllık ehliyetimi engelli ehliyetine çevirirsem şuan normal b ehliyeti ile kullandığım araca neler yaptırmam gerekiyor ve nerden başlamam gerekiyor,sağ ayak polio sekeli 5 cm kısalık var,manuel arabam var 30 yıldır da kullanıyorum.ehliyetimi değiştirirsem sürücü olmaz raporu filan verirler mi ? aslında sıfır araç almak istiyorum ama 2 ci el piyasası ölü aracımı ucuza vermek istemiyorum ruhsat değişecek mi.sırası ile nereye gidip nerden başlamam lazım.yoksa hiç ehliyetimi değiştirmim mi ? kafam alalk bullak ötv indirimli sağlık raporum var.

Benimde aynı arac aldm ötv den..... dısarıdan 2.el extra arac alsam tertibatları isletmem gerekiyormu yksa üstüne topuzu takmam yeterlimi dısardan normal aldıgım 2.el araca

arkadaşlar merhaba sonunda 27 ağustosta renault captur icon 1,3 mildhibrit aracımı teslim aldım daha iyisi sizlere nasip olsun,30 yıllık ehliyetimi değiştirdim sağlık raporum 2013 ve sürekliydi,yeni rapor çıkarmadım vergi dairesi 3 günde onayladı sağ ayak polio sekeli olarak aracıma kavuştum,alamazsın diyen çok vardı burda soldan tertibatlı gaz pedalı var portatif onu koltuğun altına koyuyorum normal otomatik araç kullanıyorum.darısı bekleyenlerin başına

30 yıl sonra ehliyetimi değiştirip 2013 sağlık raporumla tertibat yazılı olmadığı halde renault captur icon 1,3 mildhibrit aracımı teslim aldım,daha iyisi sizlere nasip olsun.sağ ayak polio sekeli 5 cm kısalık için soldan gaz pedalı tertibatı var,ama portatif olduğundan koltuk altına kaydırıyorum. vergi dairesi 3 günde onayladı ,normal otomatik vites olarak aracı kullanıyorum,burda eski raporla alamazsın diyen çok arkadaş vardı,darısı başınıza

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Üst Alt