Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacak kısalığında otomatik vites özel tertibatlı araç sınıfına girer mi?

adamguwen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba bugun ortepedık rahatsızlıgımdan dolayı yuzde 27 oranında rapor aldım raporumda hareket ettırıcı ozel tertıbatlı arac kullanabılır yazıyor bu ıbare otamatık vıtesı kapsıyormu

Engeliniz sol ayaktansa girer yoksa tertibat yapma zorunluluğu var

sag ayakta kısalık 6 cm sag el ve omuz hareket kısıtlılığı var otamatık araç kullanabılıyorum . oomatık vıtesle alakalı gereklı kodları yazarlar mı tesekkurler

Sağ alt ekstremitede kısalık (radyolojik olarak 6 cm)
tablo 3.3 %25 atrofiden tablo 3.5 %7+%7--> %14. kısalık %25 + atrofi %14-->35 kişinin
engellilik oranı tablo tablo 3.2 %18 sağ omuz ve el bilek hareketleri kıstlı.sağ omuz
fleksiyon90 derece%6,ekstansiyon 25 derece%1,abd.70 derece%5,add. 50
derece%0,int.rot.80 derece%0,ekst.rot.45 derece%1.toplam %13şekil 2.10,11,12. tablo
2.3 %8 sağ el bilek ekstansiyonu 50 derece%2,ulnar deviasyon 25 derece%1. toplam
%3.şekil 2.7,2.6 %2 tablo 2.3 %2

Bu şekıide yazıyor bılgü sahıbı olan varsa yardımcı olabılır mı

ÖTV siz ARAÇ ALIMI BİLGİLENDİRME

herkese merhaba öncelikle geçtiğimiz günlerde rapor aldım raporum raporumun oranı Yüzde [27]

Doğuştan sağ bacağım kısa [6cm] ve ince aynı şekilde sağ omuzum ve el bileğimde hareket kısıtlılğı var

RAPOR BİLGİLERİM ŞU ŞEKİLDE

Sağ alt ekstremitede kısalık (radyolojik olarak 6 cm)
tablo 3.3 %25 atrofiden tablo 3.5 %7+%7--> %14. kısalık %25 + atrofi %14-->35 kişinin
engellilik oranı tablo tablo 3.2 %18 sağ omuz ve el bilek hareketleri kıstlı.sağ omuz
fleksiyon90 derece%6,ekstansiyon 25 derece%1,abd.70 derece%5,add. 50
derece%0,int.rot.80 derece%0,ekst.rot.45 derece%1.toplam %13şekil 2.10,11,12. tablo
2.3 %8 sağ el bilek ekstansiyonu 50 derece%2,ulnar deviasyon 25 derece%1. toplam
%3.şekil 2.7,2.6 %2 tablo 2.3 %2

AÇIKLAMA KISMINDA : 2022 TÜM ENGELLİ HAKLARINDAN YARARLANMA HK-SADECE HAREKET ETTİRİCİ ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR yazıyor

bacagımda kı incelik sayesınde oturunca ıkı bacagımda eşit oluyor yanı oturuyorken 6 cm lık kısalık saf dısı oluyor
el bılegımde kı kısıtlılıktan dolayı otomatık vıtes araç kullanabılıyorum sadece aile hekımınden sevk aldım kod için gereklı kodu yazarlar mı ve yazarlarsa vergı daıresı sorun cıkarır mı bilgi veren herkese teşekkur ederım şimdiden

Üst Alt