Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacak polio sekeli çift koltuk değneği kullanmaktayım. Rapor oranım ne olur?

Çapa63

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
1
Merhabalar Sağ bacak polio sekeli çift koltuk değneği kullanmaktayım, daha önce almış olduğum rapor süreli verilmişti. Şimdi raporumu güncellemek için sağlık kuruluna müracaat ettim, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon doktoru rapor bulguları bölümüne şunu yazmış,
(Sağ Bacakta polio sekeli, çift koltuk değneği ile mobilize oluyor) yazmış.
Ayrıca Nöroloji doktoru da. açıklama kısmına "sağ bacak kısalık, etrafı (+) Polio sekeli ve FTR görüşü uygundur. diye belirtilmiş.
buna göre yüzde kaç rapor oranı verilir bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Çift değnek kısalik atrofi varsa genelde yüzde 40 gecer

Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkürler, ancak söz konusu sadece çift koltuk değneği kullanmaktayım (atrofi var yani şekilde zayıflama eğrilik gibi ) sağ ayakta kısalık ve eğrilik, sol ayakta zayıf kalmış.

Tek koltuk değneği artı tansiyon var %40 anca alabildim tansiyon olmasaydı 40 bile alamazdim artık yeni oranlar düşük sizin çift değnek 40 veya üstü olur gecmis olsun

Üst Alt