Arkadaşlar 24/10/2016 tarihinde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine eski adıyla H sınıfı ehliyet alabilmek için başvurdum. Fakülteye gittiğimde aile hekiminden sevkli gelmem gerektiği söylendi. Aile hekimine gittim o yönetmeliğin 20/10/2016 tarihinde değiştiğini söylediler, daha sonra tekrar fakültede ilgili birimlere gittim ve yönetmeliğin değiştiğini söyledim internetten açıp bakabileceklerini söyledim. Ama bizim elimize resmi yazı ile gelmesi gerekiyor diye benim başvurum muallakta kaldı. Yönetmeliğin ellerine ulaşmasını bekliyorum. Daha sonra doktorla görüştüm (bu arada rahatsızlığım her iki femur başında aseptik nekroz sekeli var sağ ayakta 1,5 cm kısalık var içe dışa açma çevirme v.s durumlar çok kısıtlı) muayene yaptı röntgen v.s sana dedi otomatik vites araç alabilir diye rapor veririm dedi. İşin en can alıcı noktası ise H sınıfı ehliyet ibaresi kalktığı için otomatik vites araç alabilir ibaresinin yanına ne yazılması gerekiyor. Ayrıca engelli ehliyet alımlarında yüzde yazılmasının bir önemi varmı? İnşallah raporu alıncada burada paylaşağım
H sınıfı ehliyet ibaresi kalktığı için otomatik vites araç alabilir ibaresinin yanına ne yazılması gerekiyor.
Bilgisi olanlar cevaplarsa çok memnun olurum.
H sınıfı ehliyet ibaresi kalktığı için otomatik vites araç alabilir ibaresinin yanına ne yazılması gerekiyor.
Bilgisi olanlar cevaplarsa çok memnun olurum.