Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bilekte iki kırık kemik var. Askerlikten muaf olur muyum?

BLS

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler ,

Benim sağ bileğimde iki kemik birden kırılmıştı 1999 yılında ve o sıra bir doktor kemikleri tam düzeltmeden alçıya alıp göndermişti. 1ay sonra alçı açılınca kolda bayağı bir tanıklık olunca başka doktor ameliyatla kırılıp düzeltme yaptı ama yinede hafiften bir yamukluk var ara sıra ağrı ve uyuşma yapıyor şuan askerdeyim bir iş yapamıyorum sorun yaşıyorum sürekli kolundan da rahatsızım.

Sülüs alırken muayene için hastaneye sevk edildim oradaki doktor askere gitmek istiyorsan askere gidebilir yazıcam demişti bende yazın dedim ama askere geldim kolumdan dolayı çok zorlanıyorum psikolojik baskı kuruyorum artık kendimde silahı bile ağrı yapıyor uyuşuyor. Artık çürük almak istiyorum insanların gözünde askerde biseyi yapamayan birisi olarak görüldükce kafayı yiyecek gibi oluyorum çünkü. Sizce ben nasıl muaf belgesi alırım nasıl bir yol izlemek gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olur Musunuz ?

Ağaçtan düşme sonucu sağ bileğimde iki kemik birden kırılmıştı memleketteydik alelacele telaşla doktora gittik kemikleri tam yerine oturtmadan yani düzeltmeden alçıya alıp sarıp yollamıştı bizi ve İstanbul'a geldik

3 hafta sonra alçı açıldı ve kol baya bı yamuk olunca hemen ertesi gün ameliyatla tekrar kırıldı ve düzeltme işlemi uygulandı , tabi tam değil ama baya düzeltildi. Ama parmaklarımda uyuşma ve bileğimde uyuşma+ağrı oluyor , iş yaparken felan zorlanıyorum silah tutmuyorum mesela hiç, doktora gitsem bana bundan dolayı çürük raporu verirler mi ?

Yani bu şekilde Burda eziliyorum hani nasıl desem insanların bana farklı gözle bakmaları onlara bakarak benim bazı şeyleri yapamayisim beni çok rahatsız ediyor , psikolojimide kötü yönde gerçekten etkiliyor. Lütfen yardımcı olun bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

BLS

Eğer bitime çok yoksa, pasif bir görev talep edebilirsin. Silahla ya da ağır bedensel işlerle uğraşmayacağın bir görev verilirse askerliğini tamamlayabilirsin.

Üst Alt