Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ dirsek humerus parçalı kırık mevcuttu, askerliğe elverişli kararı verildi!?

Burak Ercan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi forumlar Öncelikle 24 yaşındayım 2 hafta önce teçilimi bozup askerlik işlemlerimi başlattım.Sağ Dirsek Humerus parçalı kırık geçirmiştim küçükken tedavi oldum fakat kolum 80 dereceye kadar kıvrılıyor fazla zorladığımda sızı ağrı oluyor ağır pek kaldırıp zorluyamıyorum.Neyse aile hekimliğine gittim ve boy kilomu sordu uygun ve kolumun durumunu izah ettim oda beni ortopediye gönderdi.film çekildi 5 gün sonrasına gün verdiler filmlerim cıktı temiz görünüyordu filmler doktor askerlik yapabilirsin dedi.Doktorlar kolun durumuna bakıyorlar sadece kolun askerde beni sıkıntıya sokup zor duruma düşürecegini acıklamama rağmen hiç kale almıyorlar.askerlik yapabilirsin diyor ordan aldığım kararı askerlik şubesine götürdüm.Sonra ordaki memurlar bu karara itiraz edebileçeğimi heyetin tekrar karar alabileçeğini söylediler.bende itiraz edip tekrar başka doktora göründüm.Oda aynı şekilde yapabilirsin dedi.Doktora dedim asker selamını yapamıyorum gömlek düğmelerini iliklerken yardım alıyorum kimi zaman traş olurken sol elimle yüzümü kesiyorum sağ elimi bükemediğim için sonra doktor oraya gidince ortopediye cıkarsın dedi elverişlidir yazıp gönderdi sağlık kuruluna gittim orda işleme alındı ve öğlen 13.30 da heyet başladı 3 gibi çagırdılar girip cıkmam bir oldu elverişlidir dediler yüzümü cıktım neyse tekrar şubeye gittim.Orda tekrar verdikleri kararı söyledim ve bana itiraz etmeyecekmisin diye sordular hayır dedim bundada bi hayır vardır.Morelim cok bozuktu.Askerde sıkıntı cekmeden burdayken halletmek istiyordum.Şimdi ben Askere şubatta gidicem orda bu sıkıntımı belirtsem ne olur.veya ne yapmamı önerirsiniz.Teşekkürler.

Askeriye de sıkıntını belirt ağır bir işe vermezler zaten

Yapabilirsin diyorlarsa yapabilirsin..Kendini ikna et.
Ben yaparım de. Savaş yok özlem yok hasret yok açlık yok ne varmış 1 yıl askerlik yapmakta.
Koğuşu bekle
Tuvalet temizle
Soğan soy
Bunlarda vatani görev
Vatan bizim

Bu sayfada kaç tane engelli keşke askerlik yapacak kadar sağlığımız el verişli olsaydı diye dua ediyor!

Sor

1915

Ya arkadaş adama neden köstek oluyorsunuz adam çözüm arıyor oda bilir sogan soymayi traş olamiyorum diyor anlamadim gitti sizi

panoz

Doktor yapabilsin diyorsa yapar.
Sen doktordan iyimi bilecen.
Üstelik heyet karşısına çıkması lazım 1 tane doktor elverişliliğine karar veremez.

arkadaşlar şubatta gidicem orada yaşadıklarımı buraya yazıcam aktarıcam başımdan geçenleri.

arkadaşım heyet icin bir tane doktora gönderdiler.onun kararı etkili oluyomuş doktora diyorum.Doktor bey Asker selamı yapamıyorum kolum kıvrılmıyo doktor diyor orda cıkarsın doktora diyor bende düşünüyom kara kara asker selamı yapmadan askerlik yapabilirmiyim onun cevabını bile vermiyorlar ben ona sitem ediyorum.

Burak Ercan
Askerlik şubesi seni sağlık ocağına sevk edeer. Sağlık ocağı tam teşekkürlü devlet hastanesine sevk eder. Devlet hastanesinde gerekli incilemelerden geçersin sonra kurula çıkarsın askerliğe el verişli olup olmadığını rapor ederler. Askerlik şubesine gönderirler.

Bu saydığım işlem geçerlidir başka işlem geçerli değil

Son düzenleme:
Üst Alt