Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ diz altı ampute oldum. Varolan E sınıfı ehliyetimi değiştirmeli miyim?

hayrettin

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba
ben tır şöförüydüm. macarda kaza yaptım. sağ diz altı ampüte oldum. benim ehliyetim gecersiz mi oldu şimdi?
bilgilendirirseniz sevinirim

Evet, maalesef Türkiye'deki mevzuata göre sürücü belgenizi artık kullanamazsınız. H sınıfı sürücü belgesine dönüştürmeniz gerek varolan sürücü belgenizi

arkadaşlar benim derdimde şu mevzuata göre bana B ehliyet veriyor benim 26 yıllık E ehliyetim var nolcak şimdi bırakın ben ehliyet degiştirmeyi aynı tırcılıgı yapmak istiyorum ben sag ayak ampüteyim bunların cevabını bulamadım şu an kendi düz vitesli arabamı kullanıyorum sucmu işliyorum bilmiyorum ama tek istegim calışmak

bülent arkadaşım ben sag diz altı ampüteyim E ehliyetim var oran icin başvurmadım baş vurdugumda kac alırım artı ehliyetimi degiştirmem icin salık verirmisiniz tşk ederim

Ehliyetinizi değiştirmek zorundasınız. Varolan ehliyetle araç kullanırsanız hukuki açıdan büyük sorun yaşarsınız.
Hangi oranda rapor alacağınızı bilemiyorum. Sakatlık oranı cetveli'nde alt ekstremite diye aratıp inceleyebilirsiniz...

Üst Alt