Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ dizimde kist ve psikiyatrik sorunlarım için %40 rapor verilir mi?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Peroneal zayiflik fibular daralmasi intraneural ganglion

Gunaydin hayirli sabahlar herkese acil sifalar dilerim benim sizlere bi sorum olucakti

dizimde nadir cikanbi kist cikti 5 yildir bununla ugrasiyorum (Peroneal zayiflik fibular daralmasi intraneural ganglion)
2.5 ay once ozelde ameliyat oldum devlet hastaneleri etmedi anlamadiklarindan bide riskli oldugundan bu kist tekrar cikmis
tanimda peroneal zayiflik fibular daralmasi intraneural ganglion yaziyo ben bu taniya gore rapor alabilirmim acaba
daha oncesindede psikatridende yuzde 40 raporum wardi 2 yilik suresi bitti

Ayakta sikinti war hic yuruyemiyom

Iyi aksamlar sag dizimde kitle cikti 7 yıldır ugrasiyom calisamiyom 7 yildir 2 kere prp igne akupuntur 2 kez igneyle cektiler bosalttilar 2 kez ameliyat oldum 2. Ameliyatimi olali 1 ay oldu eskiden iyi kotu ayaga kalkabiliyodum simdi hic kalkamiyom 1 adim bile atamiyom daha da cok sikintidayim psikiyatriden yuzde 40 raporum wardisuresi bitti 1 yillikti tekrar rapora başvurduk 3 ay once yuzde bir bile rapor wermediler benim gibi insana nasil rapor wermiyolar anlamiyom

Üst Alt