Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ dizimden atsroskobi oldum. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
mrb ben 3 kez sağ dizimden atsroskobi oldum..hastaneye başvursam otomatik araç kullanmak için ehliyet verirlermi ötv için yardımcı olurmusunuz

Verirler mi orası durumunuza bağlı ancak ötv muafiyeti ile otomatik vitesli araç alamazsınız, sağ alt eksremite kısıtında tertibat şart.

H sınıfı ehliyet kalktı.
Bunun yerine engel için uygun kodların yer alacağı B sınıfı verilecek artık.
Ayrıca ehliyetiniz ne olursa olsun maliye sağ ayak için tertibat şartı arıyor, otomatiği vermez yani.

hocam benim astroskobi yani menüsküs yanbağlarda yırtık b sınıfı ehliyete girerni

Orasını doktor bilir de menisküs için biraz zorlama gibi görünür :)

ötv indirimi

mrbalar hocam ötv indirimi almak için araçlarda ne yapmamız lazım.devlet hastanesimi yoksa özel hastaneden alabiliyoruzmu.

İlk önce bir engelli raporu çıkarman gerek. Raporda Ötv indirimi kutucuğunun işaretli olması lazım.

mrb arkadaşlar benim bilmek istediğim, %55 heyet raporunda ötv indirimi yazmıyor, ötvesiz araç alamıyormuyz.benim sağ dizimden 3 kere amaliyat oldum astrozkobi,ve ayrıca ağır işlerde çalışamaz,uzun süre ayakta duramaz hastaneden ayrıca heyet raporum var ben bu raporu özür raporuna ekletmedim.ötvsiz araç almam için ne yapmam lazım bu konuyu bilen arkadaşlar açıkca bilgilendirise sevinirim teşekkürler

Selam kardeşim. Menuskus problemin yani rapor işin sonuçlandı mı acaba

Üst Alt