Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sag el bas parmak dahil parmak amputasyonu ardindan parmak nakli rapor oranı..?

greklo44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben is kazasina bagli sag el serce parmak haric diger parmaklarimi kaybettim daha sonra izmirde sag ayak bas parmagi alinip sag el bas parmagi ve2. Operasyonla sol ayak 2. Ve ucuncu parmak blok halinde sag el orfa ve yuzuk parmaga nakil yapildi isaret parmagi ise 1. Bogumdan itibaren yok sizce % 40 ve uzeri kurul raporu alabilir miyim

Merhaba arkadaşım soruna cevap veremicem ama benim bi sorum var. Parmak nakli ilk tedavi aşamasındamı yapıldı yoksa tedaviler bitip iyileştikten sonramı yapıldı?

Merrhaba malatyada parmak kopmam is kazasina bagli yasandi univ.hastanesine olay gerceklestikten yarim saat sonra ameluyata aldilar ama kopan 4 parmaginda 9 saatlik ameliyat sonucu basarisiz oldu bu durumdan sonra parmaklari kurtarir miyiz diye ameliyat sonrasi ucakla izmir emot hastanesine vardik fakat kopan parmagin omru 6 ile 8 saat oldugu icin o surede gectigi icin kucuk ihtimal kan akisi olur diye 2 gun beklediler parmaklarda kan akisi olmayinca bana ayagimdan elime parmak nakli onerdiler ister simdi parmak naklini ol ister sonra dediler zaman konusunu bana biraktilar bende is kazasindan toplam 1 hafta sonra ilk opersdyonumu daha sonra ikinci operadyonumu olup 15 icinde taburcu oldum yani oaydan sonra beklemedim

Anladım arkadaşım teşekkürler, bende de aynı problem var ama 15 yıllık bi olay bu kadar zamandan sonra ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum sadece bilgi için sordum tekrar teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

Üst Alt