Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el baş ve işaret parmaklarım ampute. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

neoplis

Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
89
şuan b sınıfı ehliyetim var ve otomatik vites aracımı kullanabiliyorum. İş kazası geçirdim sag el baş parmagım ve işaret parmagım koptu % 27 normal özür oranım var ama tekrar gidip rapor alsam H sınıfı sürücü belgesi ve vergi indirimli araba alabilir raporu verirler mi ?

@OturanBoğa sag el başparman ve işaret parmagım ampute. o yüzden şuan otomatik vites kullanıyorum. ama eger yasal hakkım varsa vergi indiriminden yararlanıp arabamı sıfırlamak istiyorum

neoplis

İki parmak amputasyonunarağmen manuel vitesli araç sürebileceğin için araç alımında vergi avantajından yararlandırmazlar

Sağ el başparmak ve işaret parmağım yok. ÖTV siz araç alabilir miyim?

daha önceden b sınıfı ehliyetim var ama iş kazası geçirdim sag el başparmagım ve işaret parmagım koptu. ÖTV siz araç alabilir miyim ? B sınıfı ehliyet vardı daha sonra kaza yapınca hiç bir işlem yapmadım ama ÖTV siz araç alma hakkım varsa H sınıfı ehliyey ve donanımlı araç kullanır raporu alabilir miyim ? daha önce alan var mı ?

neoplis

bu kısıtlılık manuel vitesli araç kullanmaya mani sayılmayacağı için maalesef hayır, ötv muafiyeti mümkün olmaz.

Üst Alt