Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el dört parmağım yok. Engelli oranı ne olur?

Çkr0666

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim sağ elim 2-3-4-5 parmakları MİF eklemde ampute engel oranı ne kadar çıkar yada nasıl hesaplanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

ust_ekstremite_amputasyonu.png

%32

Engelli raporu

Merhaba
Bugün engelli raporu almak için başvuru yaptım
Ortopedi %32
Dahiliye %10
Cildiye %5 verdi
Göğüs hastalıkları bölümü alerjik astımım olduğunu ancak ilaç yazdırmam gerektiğini söyleyip oran vermedi

Heyet için gün verdiler balzhart formülüne göre hesaplandığını biliyorum ancak heyette oranları düşürme ihtimalleri var mı düşürürlerse neye göre düşürürler ve heyette ne gibi şeyler soruyorlar bilgilendirirseniz sevinirim

Çkr0666

raporunuz %41 86 çıkıo baltazara göre
heyete siz değil drlerın oranları yazdıgı belge girio ama bazen engellıyıde çağırabiliolar. sağlıgınla ilgili sorular sorarlar adı üzerınde sağlık raporu
düşme işine gelince evet eskısı gibi yüksek oran vermıolar.size küsüratı yuvarlayıp 42 de verebilirler 40 da hatta göğüs hastalıgnız için bişi yazılmadıgı için farklıda çıkabilir.

Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah düşürme filan yapmazlar tek korkum o yani göğüs hastalıkları doktoru istese yazabilirdi ama yazmadı oranı düşürmesinlerde göğüs hastalığına bişey vermeselerde olur

Mka arkadaşımız da yazmış.
Merak etmeyin,
Raporunuz %42 olarak onaylanır...
Çkr0666

İnşallah
İnternetten yorumlara bakınca biraz korktum %80 den 60 a düşürdüler filan yazmışlar
Benim raporda kılı kılına oluyor bir sıkıntı çıkar mı diye endişelendim
Bir de bir şey sorcam gün verdiler bana şu gün gel dediler gittiğimde rapor sonucunu alabiliyor muyum iş başvurusu yapmam gerekiyor

Merak etmeyin,
%42 olarak onaylanır,

Heyet öğleden sonra oluyor,
Bazı hastaneler yetişirse öğlenden sonra sonucu veriyor,bazıları bir hafta sonra diyor.
İş yoğunluğuna bağlı...
Çkr0666

İnşallah Bana 13.30 da burda olun dediler
Teşekkür ederim

Pardon .heyet öğleden sonra oluyor.
Otamatik tamamlama oldu. Klavye hatası.
Çkr0666

Arkadaşlar merhaba bugün engel raporum % 42 çıktı başvuru nedenimde e kpss durum bildirir raporu yazıyor bu rapor sadece e kpss için geçerli değildir değil mi her iş için kullanılabilirim engelli sayılıyorum yani

Merhabalar size bilmediğim bir konu hakkında bir şey danışacağım bilgilendirirseniz sevinirim
İnşallah işe başlayacağım ancak prosedürü bilmiyorum asgari ücretli engelli çalışanın maaşı 4250 tl mi oluyor yoksa brüt olan 5000 tl mi yani engellilere özel kesinti olmadan mı maaş veriliyor birde maaşımı işveren mi veriyor yoksa işkur mu

Son düzenleme:
Üst Alt