Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el komple yanık. 3 parmak ilk eklemden itibaren yok. % kaç oranında rapor alırım?

fkayis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
3 yaşımda sağ elim yanmış. Yanlış tedaviden dolayı zamanla parmaklarımdan orta yüzük ve küçük parmaklar ilk eklemden düşmüşler. İşaret parmağım ve baş parmağımda şekil bozuklukları var. Sağ elim diğerinden küçük ve kullanım zorluklarım var. Üç parmağımı hiç kullanamıyorum eklem olsa bile. 37 yaşımdayım. Şmdiye kadar hep utandığım için belki de bu konunun peşine düşmedim. Sizce bu şartlarda % kaç oranında bir rapor alırım. Eğer % 40 ın altında alırsam faydalanabileceğim hiç bir hak yokmu. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Benim is kazasi sonucu bas parmak hariç 4 parmagim yok ve bana %28 rapor verdiler ve is kazasi olduğu için sürekli is göremezlik ten faydalaniyorum ..sen tahmin et sana kaç rapor vereceklerini %40 un altında engeli bulunan nelerden faydalanir tam bilmiyorum ...ama faydalanamiyor DİE biliyorum ben ..

Üst Alt