Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el özürlüler için vites kolu yükseltilmiş araç projesi..?

ipkins

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
22
Arkadaşlar sağ el özürlüyüm raporumda sağ kol kısalığı 7,5 cm 3 ve 5 metekarpa flangiallerden aganezi diyor oran %40 ve "vites kolu yükseltilmiş özel donanımlı araç kullanabilir" "özel donanımlı araç ile (H) sınıfı sürücü belgesi alır raporum" var. Nasip olursa bu ay ehliyetimi alıp (Mart) bir araç almak istiyorum. Kendim Giresun'dayım Giresunda araç bayisi olmadığı için Ordu ilindeki bütün bayileri gezdim. bazı bayiler bu raporuna maliyenin sorun çıkartacağını veya ÖTV indiriminden yararlanmanın sıkıntılı olacağını söylediler manuel vites bir araç almak istediğimi belirttim. Renault bayisi bu şekilde raporu olan kişilere manuel vites araç verdiklerini söylediler. Diğer bayiler projeli araçlar için uğraşmıyorlarmış. Ancak %90 ve üstü raporlu olanlara araç satmanın daha kolay olduğunu belirttiler :-( .
Arkadaşlar sizden isteğim benim durumumda olanlardan vites kolu yükseltilmesine ait projelerinin bir nüshasını istiyorum (Fikir edinmek için) bir benim raporumla manual vites araç alabilirmiyim veya alan arkadaşlardan tecrubelerini paylaşmalarını istiyorum. Maliye (Vergi Dairesi) benim raporumla ilgili bir sorun çıkartabilirmi? Bu konularda beni aydınlatacak arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Aklım çok karışmış durumda. proje nüshalarını muhittinozcan@gmail.com adresine gönderebilirlerse çok minnetar olurum.

http://www.engelliler.biz/forum/oze...-belgesi-ve-arac-icin-rapor-3.html#post905123

sagkol_vites_yukseltme.png

19d1278502135-sag-kolu-kisa-olanlar-vites-kolunun-uzatilmasi-ile-vergi-muafiyetli-arac-alabilirler-7e132306d231374067db3de7517edee1_1268417662.jpg

Bu da bir başkası: http://www.engelliler.biz/forum/oze...belgesi-ve-arac-icin-rapor-4.html#post1012291

lt5H5.jpg

Üst Alt