Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el parmağım ampute. Önce muafiyet verildi sonra Olur dendi!?

Enescakmakf

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
29.11.2016 tarihinde askerlik için D57/F4 muaf raporu aldım askerliğe elverişli değildir. 30.11.2017 tarihinde ise Milli Savunma Bakanlığı Benim raporumu iptal etmiş. ( Doktor Hatası Olarak Belirlemişler ) bana verdikleri yeni raporda A65/F1 askerliğe elverişlidir yazıyor. Benim sağ el 2. parmağım kesildi kemiğe kadar 2cm kesinti var. Tendon, damar, sinir koptu ameliyat oldum. parmağım üst kısmıyla orta kısmını kullanamıyor hissetmiyorum tetiğe basmak için de uç kısmı bükülmüyor kışın cok kızarıyor moralma oluşuyor parmağımda tekrardan heyete çıkacam sizce ne olur ne söylerler?

29.11.2016 tarihinde aldığım raporda askerlik şubesinin yönlendirdiği hastane’den aldım o zamanlar GATA kapalıydı yardımcı olabilecek var mı kafam çok karışık.

Teşekkür Ediyorum..

mrb. normalde bu şeklide olanlar geri hizmet denen kısımlara gönderilir silahlı olan işler yaptırılmaz sizin duruma bakınca askerlikte muafsınız sizdeki sıkıntı PROBEL (hasta bilgi yönetim sistemi)nde hala doktor hastasınız göründüğünde o yüzden işleminiz hala aktif. gerekçeniz bunda kaynaklı doktor hastası olduğunuz için sizi yönlendirip işlemleriniz sonlandırılıp dönersiniz işinize (evinize) çok geçmiş olsun

yani tam olarak ne olur onu söyleyebilirmisiniz bana ben o rapor’a göre hayatımı yaşantımı geleceğimi işimi düzene soktum bu sene düğünüm olacaktı böyle bir sorun çıktı. heyette ne yapacaklar peki?

A65/F1 askerliğe elverişli anlamına geliyor Doktor Hatası Olarak Belirlenir yeniden heyete sevk edilir .. sizler kısaca heyete tekrar gireceksiniz

Üst Alt