Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el parmaklarım yok. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

alyazmalım

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

sağ el 2,3,4, ve 5.parmaklar MKF eklemden 1.parmak IF eklemden ampütedir..(avuç içim var yani..),

14.01.2010 tarihinde ankara numune hastanesine h sınıfı ehliyet için başvurdum..hasta motorlu araç kullanamaz raporu verdiler..
sağ el komple ampüte olan kişinin h sınıfı ehliyet aldığını biliyorum.tavsiye edebileceğiniz hastane ya da konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum ..

slm arkadaşım konuyu yeni okuyorum ,benim engelimde sizinle aynı ben h sınıfı ehliyet ve ötvsiz araç alabilir raporu aldım bence başka hastaneden tekrar deneyin doktorların işgüzarlığı bu bence başka bir sorununuz yoksa vermeleri gerekir,saygılar .

aleykümselam.
saolun da hangi hastaneden aldınız raporu ve kaç tarihinde????

savuralp sen nasıl h sınıfı ehliyet aldın anlamadım birde ötv den yaralanmışsınız acaba durumuzu tam yazabilirmisiniz ve bu raporları hangi yıl hangi hastaneden aldınız ve aracınızda herhangi bir özel donanım varmı.

sayın pars367 kardeşim..bu sorduğun soruların cevabını ben de özlemle bekliyorum savuralpten ..sevgilerimle :)

slm arkadaşlar raporumu 2011 ocakta aldım düzce devlet hastanesi özel tertibatlı otomatik vites kullanır hem ehliyetimi hemde aracımı aldım araçta vitesi hareket ettirici tertibat var bunu bayii yaptırdı .ehliyetteki ibare özell tertibatlı otomatik vites kullanır. saygılar selamlar

ankara atatürk hastanesi ehliyet ücreti

arkadaşlar bugün ankara atatürk hastanesini aradım h sınıfı ehliyet için geleceğim dedim.durumumu anlattım.130 tl civarı ücret alınacağını söylediler.
h sınıfı ehliyet verilimi ve ücret konusunda bilgisi olan var mı????
yardımlarınızı bekliyorum..
saygılarımla..(sağ el parmaklarım yok..avuç içi var..)

bende sağ kol dirsekten apüte kolum var ama el parmakları çalışmıyor.devlet hastanesinde h sınıfı ehliyet için heyete girdim.hiç bir motorlu araç kullanamaz diye rapor yazmışlar.salık il müdürlüğüne itiraz ettim başka bir hst neye sevk etti.oradaki heyette aynı şeyi söyledi.bende kanun öyle demiyor ama dedim.hani nerde o kanun dediler.kanun iligili maddesini çıkarıp gösterdim.ama bu şekilde h sınıfı sürücü belgesi alan yok dediler. bende var olduğunu söyledim ve oturan boğa kardeşimizin internette yayınladığı raporun fotokopilerini gösterdim.ve bakınca dr lar h sınıfı ehliyet albilecegime kanaat getirdiler.peki neden ilk başta vermediniz de sonradan fikriniz degişti diye söyledim.aldığım cevap;biz bütün kanunları bilemeyiz vatandaşın biraz kendisi araştıracak biz önümüze gelene rapor verirsek müfettişlerin kendilerini rapor yazma hakkından mahrum bırakabilecegini ve ceza ala bileceklerni söylediler. kısaca uzmn.dr lar bile kanunu bilmiyorlar

ayrıca oturan boğaya çok teşekkür ediyorum .Allah razı olsun. çok faydalı oldu onun burada yayınladıklarını alıntı yapmasaydım.ben de h sınıfı ehliyetimden mahrum olacaktım.

alyazmalım senden alacakları para muayene adedine göre değişiyor eğer 4 doktora muayene olursan muayene başına 16 tl alıyorlar

aradığımda 8 ya da 9 doktor gezeceksin dediler ankara atatürk hastanesinde .aşağı yukarı 130 tl alındığını belirttiler..

cahil bunlar fizik tedavi, ortapedi, noroloji, birde beyin cerrahi görür hadi bilemedin plastik cerrah

Sağ el parmaklarım yok. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

merhabalar...oturanboğa benim sağ el parmaklarım yok.peki ben ötv indiriminden yararlana bilir miyim ????

merhaba arkadaşlar...h sınıfı ehliyet için tekrar başvurdum ve aldım...2008 de ankara numune hastanesinin olumsuz raporuna il sağlığa giderek itiraz ettim.Atatürk hastanesine sevk ettiler.kurul sonunda "H sınıfı ehliyet alır.vites soldan uyarlanarak alması uygundur." sonucu çıktı.dün gittim aldım il sağlıktan raporumu..sırada kur var :) :)

Bende de aynı sorun var ama 15 gün önce heyete girdim sürücü belgesi alamaz raporu verdiler, burdaki arkadaşların çoğu alabilirsin diyor, bırakın parmakları kolu ampute olanların H sınıfı ehliyeti var. BANA Bİ ÇARE!

Lanet olsun deyip başka başka hastanelerden şansını denemen lazım Adnan...

kesinlikle...ben 2 yıldır hem sabrettim hem de araştırdım..il sağlık müdürlüğüne itiraz edebilirsin..ben öyle yaptım..denemeden bilemiyor insan..nerde oturduğunu bilmiyorum .ama peşini bırakma derim..

alyazmalım raporun örneğini forma koyabilirmisin bizede yardım etmiş olursun

tabiyki;faydası olacaksa.en kısa zamanda ulaştırmaya çalışacağım..

Üst Alt