Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el sol ayak kısıtlılığında ÖTV istisnasında sorun yaşadım!?

gazi35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;

Size yaşamış olduğum yok artık dedirten bir olaydan bahsetmek istiyorum benim başıma geldi inşallah başkalarının başına gelmez.

5 yıl önce almış olduğum aracı satmadan önce Taşıtlar vergi dairesi müdür yardımcısıyla görüştüm bana yeniden araç alabilirsin sıkıntı yok dedi sonra aracımı sattım ve bayiye gittim bayi dedi sen görüştüysen tamam dediyse sıkıntı yok işlemi yapalım dedi. ben bayiye aracın parasını yatırdım.

sonra 15 ağustos gibi bana tekrardan aynı adam bu raporla alamazsın başkanlığa gönderecez dedi ben itiraz ettim nasıl olur sen demedin mi alabilirsin diye dedim ya günde kaç kişi geliyor hatırlamıyorum diyor. anlattım neden böyle bi kanıya vardın dedin öyle işte diyor adam cevap dahi veremiyor. teşhis olarak da sağ median ve ulnar sinir yaralanması (dominant taraf) sol tinnel ve paroneal sinir lezyonları yazıyor yüzde 76 rapor oranı da. neymiş tereddüte düşmüşler.

sağlık kurulu da belirtmemiş sağ el mi sol ayak mı olduğunu halbuki elimden belli rahatsız olduğu. neyse uzatmayacağım çünkü çok fazla şey var 2 aydır GİB'den yazı bekliyorum gelmedi hala. aynı rahatsızlıktan birileri var mı aramızda sağ median ve ulnar sinir lezyonu olan ne yapabilirim GİB'in görüşü ne olur sizce ?

gazi35

Vergi dairesindeki adamın sizi görmesine rağmen sorun çıkarması en hafifiyle ayıp! Keşke özelde istemeden önce müdürüyle konuşsaydınız. Zira ortada kötü niyet olmadığı gözle görülünce sorun çıkartmamaları gerekirdi.

Defalarca anlattım sol ayağımda da düşük ayak gözüyle de görüyor neymiş oraya el ayak yazmamışlar ben dedim dominant yazmışlar dominant taraf sadece elde olur diye maalesef oradaki memurların insafına kalıyor ben tükendim artık laf anlatmaktan şikayet edince de evrak önlerine düşüyor bence bu tarz sorunlarda bürokrasi vb işlerde kişilerin değil kurumların kanunların sözü geçmeli an itibariye 3.ay olacak bekliyorum

Bende ayni durumdayim sag el radial ulnar lazyonu gib e ozelge yazdilar 3 aydir bekliyorum

siz kendiniz yazmadınız ise görüş yazısı oluyor hangi ilden gönderdiler yazıyı

Üst Alt