Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ eli ve sol ayağı olmayan biri yüzde kaç oran alabilir?

can35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar öğrenmek istediğim...doğuştan sağ eli ve sol ayağı olmayan biri tahmini yüzde kaç rapor alabilir.elin hiçbir parmağı yok ayağında yok ayağın sadece topuğu var yeni yönetmeliğe göre diyorum... bir hesaplama yöntemi vardı bir şey anlamadım doğrusu bilen varsa cevaplarsa sevinirim

El: MF eklemden tüm parmakların kaybı için: % 54
Ayak parmakları için: Metatarsofalangiyal (MTF) eklemden itibaren tüm ayak parmakları için: % 31

bir elin yani sağ elin tüm parmakları sol el sağlam aynı şey ayak içinde geçerli bir ayağın tüm parmakları

yani toplamda y üzde 85 mı d oğru mu anlamışım acaba

can35 geçmiş olsun benim oğlumunda sol eli bilekten itibaren yok sağ ayağıda yarım topuk.rapor aldınız mı?yararlandığınız bir konu oldu mu?bizde izmirde emota gidiyoruz.tedaviler için.allahın izniyle yürüme ihtimali varmış.henüz rapor almadık perşembe günü gidicez rapor için devlet hastanesine.aldıysan %kaç verdiler.bilgi verirsen sevinirim.bacıbey toplamda %81 mi alırız senin demene göre doğru anlamışmıyım.saygılarımla...

can sanırım senin durumun ile bizim durumumuz örtüşüyor.seninle irtibata geçmem mümkün mü.tedavinle ilgili bir gelişme sağladın mı bu konular hakkında bilgilerine ihtiyacım var.benim bebeğim henüz 40 günlük yardımlarını bekliyorum.29 nisanda 2.randevüm için izmir kahramanlara gelicem izmirliysen görüşmek isterim benim halimden bi tek sen anlarsın sanırım lütfen...

tekrar rapor çıkarma

merhabalar.birkaç ay önce evde bakım için rapora götürdüğümüz hasta için H oran verdiler.raporuda hastaneden teslim almadık.sosyal güvenliğe göndermişler.ordan elimize ulaştı.ikinci defa rapor almaya kalkışsak nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.bu sefer başka hasteden çıkarmaya çalışacağız.yardımcı olursanız seviniriz

yüzde 48 oran verdiler.. yazmayı unutmuşum

Üst Alt