Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elim sakat. B sınıfı ehliyet almak istiyorum?

gorkem_577

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 6 ay once b sınıfı ehlıyet ıcın kursa yazıldım ve saglık raporunda kolumun sakat oldugunu soylemedım zaten cok ınce bı sakatlık soylemeyınce fark edılmesı zor
her ısımı yapıyorum allha sukur ama b sınıfı sertıfıkamı aldım parmak ızı alırlarken polıs fark ettı ıce dogru avucumu acamadıgımdan ve ortopedı doktorundan arac kullanabılır yazısını getır, bız de b sınıfı ehlıyet verelım dedı
bende hastaneye gıttım heyete gırmelısın dedıler ben de gırdım ama h sınıfı ehlıyet almak ıcın heyete gırılıyordu ve ben de h sınıfı ıcın heyete gırdım
sımdı ben h sınıfı ehlıyet almak ıstemıyorum cunkı arac kullanmamda hıc bır sıkıntı yok sımdı h sınıfı derlerse heyet mecbur alcaz ama demeseler ne olur
ben h ıstemıyorum b ıcın ne yapmam lasım yardımcı olursanız sevınırım

slm aynı sorun bendede var ama benım sag elim ve sag ayagım zayıf gelişim var ama rahatlıkla kullanabiliyorum. bende b sınıfı almak istiyorum. bana verirlermi b sınıfı ehliyet?? zaten engelli raporu alırken fizik tedavi ile düzelir demişti doktor.

biraz abes oldu soruya soruyla karsılık verdim :s

Bu tamamen sürücü yönetmeliği'Ne ve alacağınız rapora bağlı. Yapılabilecek başa bir şey yok...
Ama, raporda "otomatik vitesli araç kullanır" ibaresi olursa, otomatik vitesli tüm araçları tıpkı B sınıfı sürücü belgesinde olduğu gibi kullanabilirsiniz.

Üst Alt