Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elim yok. Otomobili yurt dışından almak zorunlu mu?

adem73

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar, benim sağ elim yok. raporda elden kumandalı özel tertibatlı araç kullanabilir diyor. nasipse ehliyet alacağim. araç alırken yurt dışından mı alacağım? bir de tertibatı nasıl birşey olacak, bilen var mı?
şimdiden teşekkürler

Sağ elin olmadığı için otomatik vites ve sağ taraftaki kollar sol taafa gecicek mesela sağ da bulunan silecek kolu vs. ne varsa ve buda kolay bi tertibatla oluyor. Yurt içi yurt dışı farketmez istediğin gibi alırsın ama bu dediğiiz tertibat olacak.

araç alımı ile ilgili

nereden almak istediğiniz size kalmış bir karar.ancak ötv siz yurt içinden 0 km araç almak isterseniz,ki engeleniz benimgibi sağ kolda oldukça uğuraşacaksınız.ben bunun için epey uğraştım ,ama nihayetinde başarılı oldum.
yurt dışı fiyatlarıda 0 km için oldukça yüksek ve zahmetli olduğundan yurt içinden almanızı tavsiye ederim.
saygılarımla

Üst Alt