Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elimden sakatlığım var. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

ilter_selim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim sağ el bileği ve sağ el baş parmak hariç diğer parmaklar tam kapanmıyor hareket kısıtlılığı var. aynı zamanda sağ elimde iki tane sinirde hasar diğer sol elde bir tane sinirde hasar var. bugün hastaneye özel tertibatlı ve h ehliyeti için müracaat ettim. yarın klinikleri gezeceğim. % kaç rapor verirler ve özel tertibatlı ve h sınıfı için rapor verirler mi?

sağlık kurulunda benden 127 tl ücret aldılar. alamayacaklarına dair genelgeyi gösterdim. başhekim yardımcısı ile görüştüm yine de aldılar.onu il sağlık müdürlüğüne dilekçe ile halledeceğim... rapora otomatik vitesli araç yazarlar ise h sınıfı ehliyet alabilir derlerse ötv siz alabilir miyim?

beni bilgilendirirmisiniz?

Araç alımı için oranın bir önemi yok. Raporunuzda "sağ el için özel donanımlı araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi olur" ibaresi yer alsın, kafi. Bu "özel donanım" ibaresi olursa ÖTV istisnaslı araç alabilirsiniz. Sadece "otomatik vites" ibaresi yer alırsa, araç alımında vergi avantajından yararlanmanız mümkün değil.

Ayrıca, rapor sonucunu aldıysanız buraya yazar mısınız lütfen. Benzer durumdaki arkadaşlar için faydalı olur.

Iyi günler benim raporum sağ el bileği hareket kısıtlılığı özel donanımlı araç kullanır h sınıfı ehliyet alır raporum mevcuttur ötv mtv den muaf araba alabilirmiyim

Bir önceki raporuma maliye onay vermedi şimdiki rapora ne diyecekler bakım göreceğiz

Üst Alt