Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elimin olmaması öğretmen olarak atanmama engel sayılabilir mi?

byhonor37

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben suan lise 3.sınıf dil bölümü öğrencisiyim ,ilk hayalim tabi ki de memurluk sınavına girip insAllah kazanarak memur olmak ,ama ben yinede üniversite için her şeyi yapacağım Allah in izniyle ,sizlere sorum şu ,benim bedensel sağ elim yok bileğimden bu öğretmenlik için sorun olur mu ? Ya da engelli olarak öğretmenlik için başka bi sınava mi girmek lazım ,konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın

konuşma ve işitsel bir sorununuz olmadığından hiç sorun olmaz , başarılar diliyorum.

Çok teşekkür ederim bilgi için ,ayrıca ygs sınava girerken engelimle ilgili bi şey belirtmem gerekiyor mu ?yani üniversite için ayrı bi ayrıcalık tanınıyor mu ? Ben bu şeyler ile ilgili hiç bilgi sahibi değilim ,eğer kısa ve öz bilgi verirseniz şimdiden çok teşekkür ederim

bizim zamanımızda yoktu ancak günümüzde engellilere ek puan uygulaması var, o yüzden belirtseniz iyi olur. Lise sanırım 4 sene iyi bir üniversiteyi kazanabilmek için azimle ve istikrarlı bir şekilde çalışmalara başlamalısınız, umarım dilediğiniz yere yerleşebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim , seneye lise 4 olacam insAllah istediğim üniversiteye istediğim puanı alarak giderim ,şimdiden çok teşekkür ederim

Üst Alt