Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ felç için hangi oranda rapor verilir?

serdaradanalı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle herkese acil şifalar dilerim. Benim sizlere bir sorum olacaktı.

Babam 2009 mart ayında yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sonucu sağ tarafı felç oldu ve konusma yetisini kaybetti. O zamandan beri yogun tedavi sonucu ( İlaç ve fizik tedavi) su an baston yardımıyla bır yerden bır yere gıdebılıyor ama sağ tarafından sadece sag bacagı kısmı olarak çalışmakta ve derdını anlatabılecek kadar konusabılmektedır.
Babamın su ankı durumu cercevesınde sızce yuzde kac malulıyet alabılır?

Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım. Alacagı malulıyet oranı eger yuzde 90 ustunde olursa arac almayı dusunuyoruz. 90 altında olursa arac alamayız cunku kendısının arac kullanabılecek bır psıkolojık ve fızıkı halı yok.

öncelikle babanıza acil şifalar dilerim... aynı dert bizdede mevcut benim babmda yüksek tansiyona bağlı kanama sonucu felç oldu sol taraf tutmuyor konuşmasında sıkıntı yok ama beyin ameliyatı olduğu için beyinde hasar oluşmuş bu sebebten akıl problemi var biz yüzde 91 oaranında rapor aldık sizede vereceklerini düşünüyorum

bir arkadasim boyunfitigi nedeniyle sag tarafina felc geldi sag kolunu ve el parmaklarini yeterince kullanamiyor kolda gucsuzluk var sag parmaklarinida bukemiyor boyun fitigindan amaliyat oldu fakat rahatsizliklari devam ediyor klinik bulgular teshis m50.1 servikal disk bozukluklari radikulapati ile sag c5-6 c6-7 ekstrude hnp sakatlik orani ne olur

Üst Alt