Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ felç olan ama ayakta olanlar tecrübelerini yazabilirler mi?

fatmaozdemır_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 1 yıl 1ay20 gün önce beyin tümörü ameliyat ı oldum ve sağ tarafım felç oldu şimdi yürüyebilir (ama atelle)durumdayım kaba hareketleri yapabiliyorum dengem biraz bozuk ama yürümeme engel olacak kadar değil sağ elimi kaba hareket lerde kullanıyorum bileğim dönüyor bide bunun yanında daha önce hasta değilken çalışıyordum atanmış devlet hastanesinde ebe olarak çalışıyodum şimdi bu güne kadar işe hiç gitmedim 19 Mayıs ta raporum doluyor ve işe gitmem gerekcek baş hemşireyle görüşmem bana iş ayarlamaları falan filan ama ben çok korkuyorum ne hissettiğimi de bilmiyorum ne yapıcağımı da çok tedirginim benim le aynı yada benzer durumu yaşayanlar varmı bana biraz anlatırmısınız belirsizlik beni mahvediyor

Bende 7 sene önce amaliyat oldum benimde sağ tarafımda kisitlanma vardı. Senin kide felç değil kisitlanma zamanla geçecek mümkün olduğu kadar sağ tarafını kullan ve fizik tedaviye git sol gibi olmuyor ama %95 geciyor

Benim babamda yuksekten düşerek yogun bakima kaldirildi ordada beynin sag tarafinda hasar oldugunu ayak parmak uclari oynatıyor sag bacagini cekebiliyor ama tabi az elini hareket ettiriyo yukari kaldiriyor parmaklarini tam acip kapatamiyor acaba bu kismi felcmi

Üst Alt