Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ gözüm %10 görüyor sol gözüm %30. Rapor alabilir miyim?

baykuş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar

ben 4 sınıf resim öğretmenliği bölümünde okuyorum. geçen sene festivalde dünya gözün mobil tırında muayene oldum müdürü bana kartını verdi hastaneye geldiğimde yardımcı olacağını söyledi bende diger hafta gittim ama yeşil kartlı olduğum için muayene ücretide yüksek olduğu için vazgeçtim muayeneden o da hastane sahibini arayıp ücretsiz muayene olmamı sagladı
2 saatlik muayene sonunda doktor sol gözümün % 30 sağ gözümünde % 10 gördüğünü söyledi
geçmişte burnuma demir salıncak çarptığı için sağ gözüme kan girmiş ve şaşılık olmuştu 7 sene gözlük taktım düzeldi sonradan bidaha doktora gidemedik
maddi durumdan dolayı annem düzeldi gerek yok dedi kaldı

dünya göz deki doktor bunu anladı sağ gözde hafif içe kayma var zamanın da rahatsızlık oldu mu gözünde dedi ben de anlattım o zaman doktor göz eğzersizi vermediği için şuan gözün % 10 görüyor ve göz tembelliğide var dedi

sizce engelli öğretmen atamaları için engelli raporu alabilirmiyim

:)
bir gözün komple görmemesine % 32 rapor verildiğini bir yerde okumuştu arkadaşım. ama senin durumunda ki biri için şöyle söyleyeyim benim bir gözüm % 20 görüyor ve bana % 4 verdiler. bilmembir sonuç çıkarabiliyormusun. :))

bak cevaP için sıkıştırdın diye söledim yani sesin geliyor ok. tabi bana bakma sen git sor tam teşekküllü bir hastanede uzman göz doktoru seni bilgilendirebilir.

tabi sana eş değer bir arkadaşda sesini duyup sana yardımcı olursa ne ala memleket ama yinede hastalık yoktur hasta vardır sözünü hatırlatır ve bu durumu hastanede netleştirirsiniz diyorum.

eyvallah sağol .. yaşım 27 olduğu için ameliyat filan olmuyormuş dedi doktor yani sağ gözümden umudumu kesmemi söylemişti diger gözüme dikkat etmemi söylemişti .. umarım bu konu hakkında yardım eden olur :)

eger dediğin gibibir göz %30 diğeri % 10 görüyorsa
oranın % 32 .4 0lur
görmeler bu ise oran kesin budur

Üst Alt