Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ gözüm görmüyor. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

kasım73

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sağ gözumden sakatım ve sıgortalı çalışiyorum ne yapmam lazım gözum sanki yok görmuyorm ama sağlam kimsede bilmiyor benden başka ne yapmam lazım

Tek göz kaybından % 32 oran veriliyor. Bu oran hiçbir işinize yaramaz..

benim bir akraba bir gozunden sakat maaş alıyor o nasıl alıyor

Belki o akrabanızın başka bir hastalığı vardır. Görünüş olarak bende sağlamım ancak hastalıktan dolayı %56 engelliyim.

Raporu eski tarihlidir,Mart 30 2013 tarihinde Sadi Konuktan aldigim raporda ustte yazdigi gibi yüzde 32 verdiler.. gecmis olsun..

2 gözü görmeyen bir komşum var %90 onunda buda garip değilmi tek gözde de &45 olması gerekmezmi?

Yeni raporlarda indirimmi uygulanıyor

iki gözün gördüğünü bir gözde görüyor sen o %32'yi alabildiğine şükret demişlerdi bana! lakin kulakta duymadığı için %42.2 alabildim 2006 yılında :)

evet ya tekgöze %32 vermeleri enz %50 olmasigerek biraz sacma geliyor bana tek gözle yola cikin bakalim karsidan karsiya gecerken nasil zorlaniyorsunu bende %52 cok zorlaniyorum yolda yürümek cok tehlikeli cok dikkat etmeleri gerek bu arkadaslarin ama isde gel görkü burasi türküye yok kardesimolmaz sana biz %32 veriyoruz bunu aldigina sükret %32 verinde o kisiye ne yapacak %32 nerde kullanacak ne isine yarayacak sacma hicverme daha iyi insanin pskolacisi bozuluyor

Üst Alt