Benim sağ gözüm en son derece tembel daha fazla ilerlemez ve iyileşmezmiş.özür oranı nedir?Yardımcı olursanız sevinirim.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
arkadaşlar merhaba benim rahatsizligim R göz ben tüberküloz eveyit ve sol gözümü kaybettim hic görmüyor sag ile arada bir üveyit atak geçiriyorum görüş düşüyor ilaçlarla göz damlasiyle iyi oluyor ama tekrar bir atakla göz düşüyor bazen iyim bazen kötü doktorlar diğer gözüde kurtammaya calisiyorlar cok az raslanan bir hastalik ve ben raporumu ankaraya yolladım 17.3.2013 bir ay oldu daha bir sonuç yok ist cevizli bag engelli verdi dayresi aksaraya tasinmis orayada gitdim daha yeni kuruluyor bana bir tel numarasi verdilar 0212 453 82 00 buradan engelli vergi dayresini bağlata bilirsiniz benim gözle ilgili rahatsizligi olan arkadaşlara bir sorum var rapor orani R ile ankaraya gönderen varmi oranda düşme varmi ankarada eger olan varsa yardimc olursaniz sevinirim cok tsk ler herkese cok geçmiş olsun tsk ler