Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ gözümü kaybettim. Emekliliğimi nasıl etkiler?

mahmutpir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar sağ gözümü 3 yaşında kaybettim şuan ssk lı olarak çalışıyorum.Emeklilige bir faydası olurmu.şididen tşk

Gözünüz tümör nedeniyle alınmışsa, % 42 oran verilir. Ama başka nedenle görme kaybı oluşmuşsa, bu durumda maksimum % 32 oran verilir ve bu oran sakat statüsünde erken Emekli olmanız için yeterli olmaz (sakatlık oranı cetveli'ne göre işgücü kaybına neden olan haler için % 40 ve üzeri rapor alabilmeniz gerek)

sağ gözden %32 raporum var.2016 yılında kalp krizi geçirdim 1 stent takıldı.Yeniden rapor için başvuru yapsam raporumu etkilermi tşk.

mahmutpir..hocam bence rapor vermeye yetkili bir hastahane ye engelli raporu için baştan müracat edin,eski rapor ilaç epikriz ne varsa yanınızda götürün...göz ve kalp krizi için yüzde 40 ı geçersiniz kanısındayım ben..amacınız engelli emeklilik ise yüzde 40 ve üstü de yetecektir...geçmiş olsun kolay gelsin..

Üst Alt