Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ hemipleji olan kim var?

butch

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
6 ay once gecırmıs oldugum felc sonucu,sag kol el bacak hıc oynatamaz bır haldeydım.fızık tedavıve zamanla kolum duzelttım bacagımı ve ayagıumı ıstenen sevıyeye getırmee calısıyorum!benım durumumda olan varsa lutfen msj yazsın tanısalım! 26 yasındayım.

Sağ hemiplejiyim :), ilk aşamada beyin ameliyatı geçirdikten sonra sağ kaporta hasar gördü :)
Bende daha fazla sağ bacağımda iyileşme oldu,sağ kolumu ise çok sınırlı da olsa kullanabiliorum..

Arkadaşlar 2 yıl önce beyin kanamasından sağ tarafım felç oldu.
Bu durumdaki kişilerle sorunlarımız konusunda iletişim kurmak istiyorum.
Şu an öğretmenlik mesleğini yürütüyorum. Cevap yazarsanız sevinirim.

kısmi felçliler haydi buraya

evet arkadaşlar facebookda kısmi felçliler haydi buraya isimli bir grup oluşturdum bilginize gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur

Merhaba,Öncelikle geçmiş olsun çok uzun zaman olmuş umarım geçmiştir.
Cevap yazmak için geç kalmışım ama yeni üyeyim ben :)
2014 de bende beyin ameliyatı geçirip sağ hemipleji oldum
ve 5 seneye yaklaştı daha tam istediğim sonuca ulaşamadım :(
Şuan ki durumunuzu merak ettim...

6 aylık ken cocuk felci gecirmisim sağ hepiparezi olarak teşhis konuldu 48 yaşındayım sağ tarafım sağ kol sağ ayak olmak üzere 2 ameliyat gecirdimm ama ben cok şükür her turlü ihtiyaclarımı giderebiliyorum sizede cok gecmiş olsun

Ben 2018 haziranda oldum 2 . Yılım acaba yapmamız gereken bişey var mı 29 yaşındayım sağ elimi kullanamıyorum ve konuşmam biraz kötü🙄

Merhaba ben 2014 te oldum. sol hemipleji, suan tripot kullanıyorum ve konusmamı cevrem ve ailem anlıyor örneğin bir müşteri hizmetleri ile anlaşamıyorum. Ama dudak okuma ile karışık anlıyor insanlar. Evde kendime ait bir spor odası yaptım. Emaneten koşu bandım var letgo dan bisiklet aldım işte ağırlıklarım var. Günlük olmasa da sürekli çalışıyorum. Öyle ki spor benim gibilerin hayatında hep olacak ve olmak zorunda..

amicable

bu grup var mı halen? bende 2004'ten beri sol hemiplejiliyim

SGB evet var

Emrahskr öncelikle geçmiş olsun
Kimliksiz geçmiş olsun
butch hoşgeldin aramıza istersen facebookda bir grup kurduydum halen aktif kısmi felçliler haydi buraya adı
stick to life hiç bir şey için geç kalmamışsınız sende aynen benim gibi aynı konumdayız

bizim hastalıgın tek yolu var arkadaslar moral . moralinizi yuksek tutun
mete35 merhaba seve seve sorularını cevaplarım

aNTALYADA yAŞAYAN SONRADAN hEMİPLEJİ OLAN var mı acaba..?

@amicable

grubu buldum, endamın yetmez beyin Şart Şekerim.. lafı buranın sloganı olsun ne dersiniz :)))))))

Üst Alt