Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sag kalca ve bacagımda kemık erımesı var. Rapor alabilir miyim?

criminal111

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
21 yasındayım sag kalca ve bacagımda kemık erımesı var bacagım 2 cm kısa ve bırazda ıncelık var hareket kısıtlılıgıda var saga ve sola bellı bı mıktar dondurebılıyorum. askere almadılar ve herkez gıt sakatlık raporu al dıyo ama ben hıc dusunmedım suana kadar alsam ne gıbı bı faydaları olur ? yardım ve goruslerınız ıcın tesekkur ederım..

% 40 ve üzeri engelli raporu alırsanız engelli sayılırsınız, bu raporun sana faydaları engelli statüsünde çalışırsın, engelli kadrosunda iş bulursun veya engelli memur sınavlarına girebilirsin, ayrıca erken emekli olursun
bunların dışında ufak tefek faydalanabileceğin indirimler olur,

% 40 altında olursa herhangi bir faydası olmaz, engelli sayılmazsın, tedavilerini yaptırdığın doktorun varsa istersen ona bir danış, bu rahatsızlığına % kaç verebilir.
rahatsızlığın ORTOPEDİK olduğu için orana bakılmaksızın heyetteki doktor uygun görürse H sınıfı ehliyet alabilirsin veÖTV ve MTV muafiyetli araba alabilirsin.

Üst Alt