Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kalçada femur başında avasküller nekroz tanısı kondu. Tedavisi mümkün mü?

cevat gulcay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar bundan ıkı ay once kalcamdrı sebebıyle doktora gıttım ve emar cekıldım ve sag kalcada femur basında avaskuller nekroz teshıs edılıdı su an bır aydır baltalımanı kemık hastanesınde tedavı goruyorum henuz hıcbır cerrahı mudahale yapılmadı sureklı dınlendırıyorlar ayak basmadan ıkı bastonla gezıyorum acaba dınlenerek bu hastalıga yakalanıpta tedavı olan varmıdır

total kalça protezi takılır ve tüm ağrılardan kurtulursun.

mustafa bey sız total kalca protez amelıyatı oldunuzmu? benımde bu amelıyatı olmam gerekıyor. en son 1 yıl once doktora gıtmıstım. doktor yasımın erken oldugunu soylemıstı.ancak agrılarım epey arttı. yurumemdede aksaklık var. amelıyat olsam bu agrılardan kurtulurmuyum? yurumemdekı aksaklık duzelırmı acaba?

evet oldum.her iki kalçayada takıldı.9 eylül hastanesinde oldum.prof. hasan havutçuoğlu haca taktı.ameliyat başarılı olursaki %90 başarılı oluyor ağrıların gider.bacak boyu eşitlenirse aksaklığın olmaz.biraz kısıtlılık kalır .protez takıldıktan sonra dikkat edecen hareketlerine.

tesekkur ederım, bende cıddı cıddı dusunmeye basladım, suan 10 dk kadan fazla yuruyemıyorum arada durup dınlenmem gerekıyor. ayakta duramıyorum cok fazla. amelıyattan sonra bunlar gececekmı? kussura bakmayın cok soru sorduyorum galıba ama, bu konuda cok endıselerım var.

Üst Alt