Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol dirsek üstü ampute. Protez yaptırmak istiyorum..?

hüseyin71

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben 6 ay önce iş kazası geçirdim sağ kolum dirsek üstü ampute oldu . protez kol yaptırmak istiyorum.
yaptırmak için bilgiye ihtiyacım var . sgk 'nın karşılamış olduğu protezler varmı ? bilgi verirseniz memnun olurum
TEŞEKKÜRLER.

protez kol ne kadar sürede yapılıyor biliyorsanız bilgi verirseniz sevinirim

.selam arkadaşlar ben ilk defa protez kol yaptıracagım ne kadar sürede yapıyorlar

geçmiş olsun öncelikle.kozmetik kolu karşılıyor sağlık güvencesi; değişmediyse yönetmelik myo elektronik kolu da karşılıyor. siz 170 arayarak daha kesin cevap alabilirsiniz...

Aleyküm selam bende sağ kol üst uçtan ampitasyon geçirdim yarı hareketli protez kol yaptıracaktım s s k sabit protezin parasını ödüyor 5 yılda bir yenisinide veriyor hareketli yaptıranlarada sabit kolun parasını ödüyor üstünü şahıs kendi ödüyor hatta firmalar bu iş için kendileri kişinin ayağına geliyor illa yapalım diye kişiyi kandırmaya çalışıyorlar tek firmaya kapılmadan iyi araştırın

Üst Alt