Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol engelinde sadece otomatik vitesli araç alabilir miyim?

morti

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kolay gelsin benim sizlere ve admine bi sorum olacaktı şimdi benim 2012 yılında %47 özel tertibatlı+otomatik vitesli araç kullanabilir diye sürekli olan bi rapor aldım ve bu rapora istinaden gidip araç aldım otomatik vites ve vitesin üstüne bi tertibat taktılar ancak tertibat hiç işime yaramadı otomatik vites olması yeterli idi bende kalkıp aldığım ilk günden beri tertibatı çıkardım.

şimdi yeni araç alayı düşünüyorum raporumu sadece otomatik vitesli araç alabilir diye yazarlarsa tertibat taktırmadan yine ötv indirimli alabiliyormuyum ..bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

morti
Artık rapora yazdırmakla olmuyor Yeni sürücü belgesi için baş vurucaksın.Aile hekimi,Uzman hekim,İl saylık kurulu İl sağlık kurulunun vermiş olduğu kodlar karar verecek nasıl araç kulanman gerektiği.

Ona görede ÖTV siz araç için yeniden hastanedenkodlara göre rapor çıkaracaksın.

morti

Birbiri ile uyumlu engelli sağlık kurulu raporu ve kısıtlama kodu içeren sürücü sağlık kurulu raporu almanız halinde evet, mümkündür. AMa genelde sağ el kısıtlılığında özel donanım şartı koşulur

Üst Alt