Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol hareket kısıtlılığı ve 78 ve 10.02 kod ile ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

musa güzel

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Sağ kol/el hareket kısıtlılığı engelim var ve buna bağlı daha önce almış olduğum %46 oranında ortopedik engelli, otomatik vitesli soldan tertibatlı araç kullanabilir ibareli ötv muafiyeti olan raporum mevcut geçtiğimiz ay ehliyetime kod işletmek için sağlık komisyonuna girdim ve 10.02(otm vites)-10.04(uyarlanmış vites kolu)-35.03(silgeçlerin sola alınması) bu kodlar verildi bunun üzerine kafama takılan sorular olduğu için nüfusa gidip ehliyetimi değiştirmedim tertibata gerek duymadan otm vites bir aracı rahatlıkla kullanabiliyorum ve tekrar heyet ile görüşerek 10.04 ve 35.03 kodlarının kaldırılmasını istedim ve önümüzdeki haftaya tekrar gün verildi. Benim buradaki sorunum çalıştığım iş yerinin gerektiğinde otomatik vites aracı ile göreve gidebiliyorum ehliyetime tertibat koyulur ise sadece alacağım aracı kullanmam gerektiğinden iş yerim ile sıkıntı yaşayabilirim bu yüzden sadece otomatik vites (10.02) olarak düzeltirler ise ötv den yararlana bilirmiyim??? izmir de ikamet ediyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben size özelden cevap vermiştim ama tatmin etmedi sanırım...

Bu konuda çok fazla başlık var. Keşke bana da yazmadan önce o başlıklara yazsaydınız.

Ben artık özel mesaj cevaplamama kararı aldım. Çünkü bir anlamı yok gerçekten...

Neden bu şekilde yazdınız anlayamadım? sizi cevabınız için teşekkür ettim fakat bu durumda olan başkalarının da fikirlerini alamaz mıyım ayrıca bu konu ile alakalı bütün başlıkları da araştırıyorum zaten bence bilgi ve tecrübeler paylaştıkça güzeldir bir konuda yardım istemek kötü bir şey değil bunlara takılmamak lazıM.

Anlatayım:

1-Birçok başlık var, Forum kuralları gereği yeni başlık açmanıza gerek yoktu.

2-Belirttiğiniz gibi masum bir şekilde böyle bir soru sorduysanız, ilk maddede belirttiğim başlıkların birine yazıp, beni etikketleyebilirdiniz.

Bu şekilde mesaj atıp, cevap aldıktan sonra "herkesin fikrini almak" istedim diyerek yazdığınızda, kendinizi benim yerime koyarsanız, "eee ne oldu, boşa mı yazdım, zaman harcadım" dersiniz.

Neyse dediğim gibi ben yanlış yapıyorum. Herkes başlık açsın sorusunu sorsun, en güzeli.

alabilirsiniz. biz aldık. hemen hemen aynı engel atnı tertiı-bat

son durum nedir acaba bende aynı durumdayım sizinle ve izmirdeyim komisyonun kararı ne oldu acaba ?

Merhaba
35.03 ve 10.04 kodlarını kaldırtmak için 24.03.20 tarihine randevu almıştım ama maalesef korona virüs gerekçesiyle komisyon toplanmayacakmış şimdilik ertelendi beklemedeyim

Üst Alt