Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol yeni ehliyet kodlarına göre tertibat ve proje yapımı

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

dün itibariyle 10.01.2018 tarihinde ehliyet değişimi için komisyona girdim ve

10.02 otomatik vites
78 sadece otmatik vitesli araç kullanabilir
35.03 direksiyondan sol eli çekmeden kullanılan kontrol cihazları
40.14 tek elle /kolla işletlen alternati uyarlanmış direksiyon sistemi kodları çıktı

şimdi sormak istediğim 40.14 için nasıl bir tertibat yaptıran oldu 40.14 ve 35.03 ötv indirimi için geçerli değil benim bildiğim vergi dairesinin bu tertibatları inceleme yetkisi varmı? Ben sadece hareket aksamını sağlayan tertibatları inceliyor olarak biliyorum. Bu tertibatlara proje yaptırmaya gerek varmı arkaşlar bu kodlarla araç alan arkadaşlar nasıl bir tertibat yaptırarak araçlarını aldılar görüş bekliyorum.

[FONT=sans-serif]35.03 direksiyondan sol eli çekmeden kullanılan kontrol cihazları[/FONT]
[FONT=sans-serif]40.14 tek elle /kolla işletlen alternati uyarlanmış direksiyon sistemi kodları çıktı [/FONT][FONT=sans-serif]

yukarıdakileri yazmaya ne gerek var anlamdım ki. Otomatık vitesli araçlarda gerek yok ki. Zaten otomatık arabada vites değiştirme yok. Geri giderken zaten duruyorsun ondan sonra vites atıytorsun.[/FONT]

Kardeş komisyonda ne makinea mühendisinin görüşü geçiyor ne elektrik mühendisinin ağzı açıp bir kelime etme yok doktorlar karar veriyor. Tertibatta onlar sadece formalite olsun diye evrak imzalıyor ana şöyle bir bakıyorlar çık dışarı diyorlar. 40.14 kodu var ya ne diyelim şimdi nasıl bir direksiyon sistemi örnek bile yok nasıl yapacağım bilmiyorum

Herkes kafasına göre kod yazıyor. Geçen bir arkadaş yazmıştı buraya, 10'dan fazla kod yazmışlar!

Bende de sağ kol engeli var gene bukadar kod ile yırtmışsınız benim kağıtta yazacak yer kalmayınca kod yazmayı bırakmışlar. Bugünde engellilerin hayatını zorlaştırdık Elhamdülillah demişler herhalde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt