Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ koldan %41 engelli olmam araç alımında bir avantaj sağlar mı?

emirkaboglu

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba değerli forum üyeleri. Ben sağ koldan %41 süreklı engelli raporu aldım. b sınıfı ehlıyetım var. 2. el araç aldım kendıme suan aracım var. H sınıfı ehlıyet alsam bi avantajı olur mu? ÖTV indirimi için tekrar rapor gerekıyor sanırım oranı düşürüler mi belli olmaz riske girmek ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım.

Ortapedik engelli olduğunuz için ÖTV indirimli araç alma hakkınız var, fakat tekrar rapor almanız gerekli riske etmek istemiyorsanız, rapor isterken ne için istediğinizi işaretlerseniz ( ehliyet, ötv indirimli araç ) sıkıntı yaşamazsınız. Eşimin %49 raporu vardı sağ koldan engelli, Vergi indirimini aldı Ankara'dan onaylandı geldi. Fakat özel tertibat istedikleri için bu rapor işimize yaramadı 2. bir rapor aldık ( ehliyet, ÖTV indirili araç, özel terbitatlı oto.vitesli araç kullanır raporu ) %33 çıktı, işimize yaradı. 2,5 senedir de biniyoruz :)

Üst Alt