Arkadaşlar merhaba,babam için devlet hastanesi sağlık kurulundan süresiz %63 engelli raporu (ÖTV indirimi,2022 vb.) aldık.İş hayatından dolayı sağ kolunda güç kaybı oluştu.Manuel vitesli olan aracını kullanmakta güçlük çekiyor.bu sorunu ortopedi doktoruna belirttik fakat yardımcı olamayacağını söyledi ve rapora ''özel tertibat gerekmemektedir'' diye belirtti.sonrasında il sağlık müdürlüğüne itiraz için başvurduk.il sağlık müdürlüğü bu sefer ortopedi polikliniğine ilcapçı doktora yönlendirdi.doktor muayenesinde sağ kol liflerinde kopmalar olduğunu ve güç kaybı belirtti rapora yazdı.Heyet gününü bekledik ve raporla heyete çıktığında doktor MR sonucu olmadan ben bunu anlayamam demiş ve tekrar aynı doktora çıkıp MR randevusu aldık.Şimdi MR randevusunu bekliyoruz.
Şimdi heyet doktoru MR sonucuna göre bize otomatik vites kodu yazsa ve ehliyet için başvursak ÖTV indirimli araç alabilir mi?
Yoksa Sol tarafa tertibat mı talep etmemiz gerekir
Bir yakınımız araç kullanırken fazla sıkıntı çekmiyorsan hiç bulaşma sahip olduğun E-A2 ehliyetlerini de alırlar demiş?
Sizlerden konu hakkında yardım rica ediyoruz
teşekkürler..
Şimdi heyet doktoru MR sonucuna göre bize otomatik vites kodu yazsa ve ehliyet için başvursak ÖTV indirimli araç alabilir mi?
Yoksa Sol tarafa tertibat mı talep etmemiz gerekir
Bir yakınımız araç kullanırken fazla sıkıntı çekmiyorsan hiç bulaşma sahip olduğun E-A2 ehliyetlerini de alırlar demiş?
Sizlerden konu hakkında yardım rica ediyoruz
teşekkürler..