Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ koldan ampüte ehliyet yenileme işlemleri nelerdir?

halki

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ;

sağ kol dirsek altı ampüteyim 2004 yılında ehliyet aldım ve araçım var faal kullanıyorum ehliyetimi yenilemek için istanbul sadi konuk hastanesine gittim görüştüm sana burda ehliyet vermezler küçük bir şehire git ordan al dediler engelli raporum %56 ve sürekli yazıyor 2007 yılında almıştım sorum şöyle ehliyet yenilemek için nasıl bir yol izlemeliyim ve şuanki aracımı alırken bana tekrar ötv indirimli araç almak istersen bu raporunuda yenilemen gerek dediler.
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Merhaba,

Bu konuda çok fazla başlık vardı, foruma bakmanızı öneririm.

Kısaca, Aile Hekimi, Hastane Ortopedik Doktoru sevki Ehliyet Sağlık Kurulu. İlçelerde toplanan bu kurul ayda 1 toplanıyor. Doktor ve mühendisler engelinize göre araçta özel tertibat kodlarını belirten rapor verecekler. Ya da sürücü olamaz diyecekler. Ona göre Nüfus'a istenen evraklarınız ile raporunuzu verip ehliyetinizi çıkarırsınız.

ÖTV indirimi için evet yeni özel kodlu ehliyet gerekiyor.

evet bir arkadaşa şoför olamassın kutucuğunu işaretlemişlerdi. forumda var .

Üst Alt