Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolu olmayanlar H sınıfı ehliyet alabilir mi?

karahalit

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sağ kolu olmayanlar h sınıfı ehliyet alabilir mi

teşekürler

evet alabılır ben arabamı sag elı olmayana sattım. arac otomatık olacak - bide dıreksıyondaa topuz olacakmış.

Sağ kolum felç.H sınıfı ehliyet almak istiyorum.Rapor olumsuz çıkarsa ne yapmalıyım?

selamlar ben sağ koldan felçliyim h sınıfı ehliyet almak istiyorum tam teşekkülü hastaneye rapor almaya gittim başka hiç bir yerimde bir sakatlık yok ancak arabayı vitese atamıyorum heyete girdim cuma raporum çıkacak eğer rapor olumsuz çıkarsa ne yapmam lazım nere baş vurmam lazım bundan sonra hangi yolu izlemem lazım bana cevap verirseniz çok sevinirim

Vala arkadaşım bende sağ koldan özürlüyüm,devlet hsastanesine başvurdum olumsuz cevabı geldi ayrıyeten 100 tl gitti boşu boşuna,bende sürücü kursunu anlaşmalı poliklinden aldım özel bi poliklinikten,ve ehliyetimmi yasal yoldan aldım hep palavra devlet hastanesi tam teşekkülü felan,umarım olumsuz çıkmaz bol şans

cevap yazdığın için teşekürler eğer devlet hastanesi olumsuz verirse ve sürücü kursunun özel anlaşmalı polikiliniği yoksa ben ne yapabilirim raporu senin aldığın yerden alırsam trabzondaki sürücü kursu kabul edermi saygılar

Hangi ilden rapor alınırsa o ildeki sürücü kursuna yazılmak gerek.

Karahalit;

Sağlık Raporunu aldığın İldeki Sürücü Kursuna müracaat edeceksin. Milli Eğitim ve Trafik Tescil başka ilden alınmış sağlık raporunu kabul etmez.
Ayrıca şunuda belirteyim sakın sürücü kursunun anlaşmalı polikliniğinden alırım veya gider Özel Hastaneden alırım diye heveslenme o raporlarda kabul edilmiyor.

Hayır kardeşim alıyorsun banada çok dediler, benide çok korkuttular ,bu sölenti yüzünden 100 tl gitti devlet hastanesine boşu boşuna....öle poliklinik raporu m,e,b kabul etmiyo die felan,kabul etmeseydi ben ehliyet almazdım,devlet hastenesi olumsuz verirse hangi sürücü kursuna kayıtlıysan oranın polikliniğene gitceksin,ehliyeti alırsın kafana takma

tam teşekkülü hastaneye gittim raporuma tıp fakültesine sevk etti bende başka bir devlet hastanesine gittim o da tıp fakültesine gönderdi tıp fakültesine pazartesi gideceğim eğer orası da olumsuz rapor verirse ne yapmam lazım?

ben sağ koldan sakatım motorsikletim var 200.cc motorsiklet kullanıyorum tıp fakülteside olumsuz rapor verirse her şey bitmiş mi oluyor?
kanunda yeri varsa hangi kanunun hangi maddesini doktorlara göstereyim bana bir forum yollarsanız sevinirim halitkaraahmet@hotmail.com yada kanunları bilen birisi beni eklesin msn den görüşelim
teşekürler

tıp fakültesi olumlu raporu verdi otomatik vites araç kullanabilir ve fatih devlet hastanesine gönderdi rapru önümüzdeki perşenbe yani 17.12.2009 alacam olumlu verilcek ümidiyle sürücü kursuna yazıldım 1 haftadır kursa gidiyorum tek sorum kaldı % 39 rapor verdiler bu raporla ötvden ve vergi indiriminden yararlanabilirmiyim

Hadi hayırlısı... Nasıl bir dilekçeyle başvurdun hastaneye?
Raporu aldığında ve trafikteki işlemlere dair gelişmeleri buraya da aktar lütfen.
Hatta, raporu bana bilgi@engelliler.biz adresime gönderirsen, özel bilgilerini gizleyip burada paylaşırsak çok güzel olur. Birçok kişiye de emsal olur.

Vergi muafiyetli araç alırken sakatlık oranının hiç bir önemi yok. Tek kriter raporda "özel donanım" ibaresinin bulunmasıdır.

Üst Alt