Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum omuzdan aşağı yok. H sınıfı ehliyet ve özel tertibatlı araç alabilir miyim?

cula72

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar saygılar benim sağ kolum omuzdan aşağı yok h ehliyeti ve özel tertibatlı araç alabilirmiyim alan arkadaşlar varmı bilgilendirirseniz sevinirm saygılar

sağ kolla vites değiştiremeyen ötvden nasıl muaf olur?

sağ kolum ile vites değiştiremiyorum ve vites kolunu uzatmak da işe yaramaz. topuzmuş silgeçin ya da elfreninin yer değiştirmesiymiş özel tertibata girmiyormuş. şimdi ötvsiz araç alamayacak mıyım? ya da özel tertibat için ne olması gerekiyor, bu durumda olanlar nasıl aldı acaba yardım edebilir misiniz..

bir de aklıma şu geldi.. ben düz vitesli aracı direksiyondan vitesli tertibat yaptırarak alsam bu özel tertibata girer mi acaba. şimdi doktor bana belki kardeşim madem durum böyle sen otomatik vites kullanmalısın öyle olmaz dediğinde, ben de bu şekilde düz vitesle araç kullanabiliyorsam , benim düz vitesli araç kullanma hakkımı neden elimden alıyorsunuz diye ilgili yerlere başvursam sonuç ne olur acaba..beyin fırtınası arayanlara güzel bir örnek olayy..

Vites kolunun yükseltilmesi özel donanımdan sayılır ve ötv istisnası hakkı sağlar.

ya hu kol omuzdan itibaren yoksa vites kolunun uzatılması ne işe yarar onu anlamadım

vites kolunun uzatılması özel tertibat sayılır ama özel tertibatlı araç kullanması uygundur raporu nasıl alacak???

Üst Alt