Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum omuzdan yok. 2. el aracın vergiden muaf olması için ne yapmalıyım?

mckn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler . benim h sınıfı ehliyetim var. Otomatik vites (özel tertibat).Özrüm sağ kol omuzdan yok. 2.el otomatik vites araba alıcam. Arabanın vergiden muaf olabilmesi ve özürlü aracı olması için yapmam gereken şeyler nelerdir.

aracın noter satışını al proje çizdir araca taktır muayeneye sok ruhsatları çıkar aynı zamanda raporunu emniyete ve vergi dairesine bildir. veya bu işlerle uğraşanlara git parasını ver 15 gün içinde ruhsatın elinde ben zamanında öyle yaptım kendim yapmaya kalksam işin içinden çıkamazdım.

2. EL aracın MTV den muaf olması için engel durumunuza göre tertibat takılmalı ve proje çizilmelidir.

PROJE ve TERTİBAT İMALAT VE MONTAJ
konyada engelli araçlarına özel tertibatlar imalatı yapmaktayız. Türkiyenin heryerine hizmet vermekteyiz.
yaptığımız sistemler aracın orjinalliğini bozmadan yapmaktayız. Sistemlerimiz tse onaylıdır
Türkiyenin neresinde olursanız olun 7/24 bize ulaşabilirsiniz.
İletişim tlf : 0532 724 20 01

sayın mckn aldığınız rapor örneklerini sitede yayınlayabilir misiniz. bizede örnek teşkil eder yardımcı olur raporunuz.

yardımcı olursanız sevinirim.

raporunuzu beklyenlerden biride benim. yayınlarsanız sevinirim.

Üst Alt