Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum protez. H sınıfı ehliyet ve araba almak istiyorum..?

rüzgar gülü

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sağ kol protezim var sağlık raporu özür derecem %50 h sınıfı ehliyet almak istiyorum ama neyi nasıl yapıcam tam olarak bilmiyorum.
h sınıfı ehliyeti aldıktan sonra araba aldığım zaman plakamda özürlü ibaresi olması şart mı
bu ibarenin yararları ve zararları nelerdir ?

yardımcı olursanız sevinirim...

yüzde 40 ın üzerindeyse h sınıfı ehliyet alabilirsin b sınıfı olmaz diye biliyorum.özür derecen raporunla devlet hastanesine gidip h sınıfı ehliyet için heyetten geçmek istediğini söyleyecen.seni yönlendirirler.hiç olmadı git bi ehliyet kursuna ve sor.h tipi ehliyet veriyorsa onlarda yardımcı olur.aracın özel tertibatlı olacaksa plakanda engelli ibaresi olmak zorunda diye biliyorum.bu ibarenin zararı neden olsun.(belki aracı başkası kullanamaz.bunu da tam iyi bilmiyorum ben.)bu ibare senin ayrıcalığın.bazıları engelli amblemini istemiyo.bende bunu anlamıyorum.engelli olmaktan utanılıyo sanki....

Ve ayrıca: http://www.engelliler.biz/forum/oze...ute-nasil-bir-arac-alabilirim.html#post905119

sag_el_vites_aparati_1.jpg

sag_el_vites_aparati_2.jpg

sag_el_vites_aparati_3.jpg

Üst Alt