Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum yaralandı, parmaklarım çalışmıyor. Erken emekli olabilir miyim?

reis_7791

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sag kolum camla kesıldı parmaklarım calısmıyor
32 yasındayım
sosyal guvencem yok daha önceden 1.5-2 yıllık ssk var. arkadasım ssknı ode malulen emeklı yaparlar senı dedı... doktorlar parmaklarımın 2 veya 3 sene sonra calısabılecegını soyluyorlar. o da n ekadar calısır bılemıyoruz dıyorlar doktorlar
kazayı 25.08.2009'da gecırdım

bana bu konuda yardımcı olursan sevınırım

arkadaşım ben elk. çarpması sonucu sağ elimin tendonları ve sinirlerin çoğunu kaybettim.SOL elimdede büyük tahribat var yakında bir ameliyat daha olacağım anlayacağın bu tip yaralanmalarda tedavi uzun oluyor kaza geçireli altı ay oldu sol elimden bu sürede iki sefer ameliyat oldum sen fizik tedavi almalısın herşeyden önce geciktirme,ben ona bile başlayamıyorum ayrıca forumları incele en doğru cevapları bulacaksın senin durumun benimkinden farklı bir kere

Her şeyden önce bir elin parmakları hepten kesik/ampute bile olsa malulen emekli olmak mümkün değil.
Yalnız, sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor alınabilirse (ki maalesef buna da ihtimal vermiyorum) nispeten erken emekli olunabilir. Ama önce doktorunuza bu cetvele göre %40 ve üzeri işgücü kaybınız olup olmadığını sorun...

Üst Alt