Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolumdan engelliyim. Maliye rapora ek olarak EMG istemiş..?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Benim %60 sürekli raporum var sağ kol (Dominant ekstremite - kişiyi etkilemiş eksrtemiteyi kendine bakım veya günlük aktivitelerinde kullanamıyor) diye yazıyor vergi indirimi için göndermiştim 4 ay önce gecen gün sorumdum hastaneye yazı yazmışlar emg'mi istemişler Acaba rapor oranım düşer mi ? merek ediyorum aranızda benzer raporu olupta vergi indirimi alan var mı

SAYGILARIMLA

EMG ile verilen oran arasında uyumsuzluk yoksa düşme olmaz.

YUNUS YURDAKUL

EMG den dolayı rapor oranın düşmez, yalnız maliye her şekilde düşürüyor :mad:
Birde bu EMG denen illeti her seferinde isterler, çekilen EMG 6 ay geçerli diyorlar :mad:
Ne için başvuru yapsam ( raporla ilgili ) her seferinde EMG...:mad: Oyyyy adını duyunca bile cinler tepeme çıkıyor :(

ufuk bey EMG ile verilen oran arasında uyumsuzluk derken emg de oran yazmıyordu

YUNUS YURDAKUL
EMG de oran yazmaz zaten, testteki verilere ve diğer tetkik ve muayeneye göre oran belirlenir.
Örneğin odyo testinde de oran yazmaz, ama oradaki verilere göre oran belirlenir.

hımm şimdi anladım bide emg raporum iki senelik inşallah itiraz etmezler

Merhaba,
YUNUS YURDAKUL benden de emg istendi, sol kolumdan dolayı. Devlet hastanesi beni Şehir hastanesine sevk etmişti. Test sonuçlarını Devlet hastanesine gönderiz dediler. Bu illegal raporlardan dolayı sevk ediyorlarmış emg için. Hastaneden %65 aldığım rapor Ankaradan da aynı şekilde onaylanıp geldi.

çok sevindim senin adına insallah benimkide düşmezde hayırlısıyla emekli oluruz

Üst Alt