Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ Kulağım hiç duymuyor. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

fresh67

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam,foruma yeni üye oldum.benim sağ kulagım duymuyor.sol kulakta problem yok ama ne kadar duyuyor bilmiyorum.ben 2010 kpss ye girdim ve tercih zamanını bekliyorum.saglık kurulu raporu almıs olsam,sag kulak tamamen duymuyorsa acaba yuzde kac oranlı rapor verebilirler.birde tercih zamanı bir kamu kurumunu kazanmıs olsam ve rapor almak zorunda oldugumdan oranım %40 altında ya da ustunde olursa atamam ile ilgili bir problem olabilir mi?

Tek kulağın duymamasına %40 altında rapor alırsınız sadece kulaktan rahatsızlığınız var ise uğraşmaya değmez ama başka bir rahatsızlık/hastalık söz konusu ise müracaat edin

arkadaşlar bak arkadaşında tek kulağı duymuyor ona 30-20 özür raporu veriliyormuş doğrumu.fres67 tek kulağa özür raporu için hastaneye gittinmi

Hile yap alırsın bi kulak duymuyosa diğeride az duyuyo dersin 40 üstünde rapor alırsın almayada çalış bence

ondan sonra beni bir sürü teste tutsunlar hadi numara yaptığımız ortaya çıkarsa bu hakmı biz eski verilen %40 raporlarımızı geri istiyoruz.eski raporlar düşürdüler şimdi bunu almak sizin dediğiniz gibi bazen yapmamız gereken şeyleri istiyorlar anlaşıldı ama bunu yapsam doktor anlamazmı?

efsane yıldız ilk %40 raporumu kırıkkaleden amıştım orda oturuyordum.şimdi ise ankarada ikamet etmekteyim.benimde doktorum kırıkkalede.acaba kırıkkaleden tekrar raporumu alsam sıkıntı olurmu?

Üst Alt